lv
TVZ8CyteS0T17D1UlpnKPFik77v4pwJMj8wp6I9g
903612

VIDEO. NBA spēlē Porziņģi rupji nogrūž uz zemes, bet piezīmi dabū arī viņš pats

VIDEO. NBA spēlē Porziņģi rupji nogrūž uz zemes, bet piezīmi dabū arī viņš pats

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) nelielā konfliktsituācijā iesaistījās Vašingtonas “Wizards” spēlētājs Kristaps Porziņģis un Milvoki “Bucks” pārstāvis Džo Inglss.

Spēles pirmajā ceturtdaļā “Wizards” devās uzbrukumā un centās iespēlēt bumbu Porziņģim postā pret austrālieti. Viņš gan latvieti nogrūda uz zemes. Porziņģis ātri cēlās kājās un devās pārmīt dažus vārdus, taču situāciju ātri vien izjauca tiesneši, kas abiem basketbolistiem piešķīra tehniskās piezīmes.

Konflikts gan neliedza Porziņģim demonstrēt labu sniegumu un palīdzēt “Wizards” izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas. Vašingtonas vienība svinēja pārliecinošu uzvaru ar 118:96.

Aizņemtības dēļ arhibīskaps Stankevičs nepiedalīsies bijušā pāvesta Benedikta XVI bērēs
Aizņemtības dēļ Rīgas arhibīskaps metropolīts Zbigņevs Stankevičs nevarēs piedalīties emeritētā pāvesta Benedikta XVI bērēs, informēja Rīgas Metropolijas Romas katoļu kūrija.
Par uguņošanu vecgada vakarā Brīvības pieminekļa pakājē sāktas trīs lietvedības
Par uguņošanu Brīvības pieminekļa pakājē 31. decembra pulksten 23, Rīgas pašvaldības policija (RPP) kopumā sākusi trīs lietvedības – par militārās agresijas slavinošu kara simbolu izmantošanu un alkohola lietošanu publiskā vietā, liecina RPP publicētā ...
Arī Austrālija un Kanāda pieprasīs Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas
Austrālija un Kanāda pievienojušās augošam valstu sarakstam, kas pieprasa negatīvus Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas pēc tam, kad Pekina atcēla ārzemju ceļošanas ierobežojumus par spīti infekcijas gadījumu skaita kāpumam.


Komentāri