lv
65BTVakIFWXfuMB3itQRcTGP6OsrpicMALSkahbH
902345

Asinsdonoru centra speciālisti Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā nodrošinās donoru pieņemšanu

Asinsdonoru centra speciālisti Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā nodrošinās donoru pieņemšanu

Valsts asinsdonoru centra speciālisti no šodienas Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā nodrošinās donoru pieņemšanu, informēja Valsts asinsdonoru centra pārstāve Ilze Maskalāne.

Janvārī donori tiks gaidīti katru pirmdienu un ceturtdienu laikā no plkst.10 līdz 13 Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas telpās Inženieru ielā 60, savukārt par februāri un turpmākajiem mēnešiem topošie un esošie asins donori Ventspilī tiks informēti centra mājaslapā, sociālajos tīklos un ar īsziņu starpniecību.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Juris Lācis norāda, ka Valsts asinsdonoru centrs koordinē vienota Asins dienesta darbību valstī, tādēļ ir tikai likumsakarīgi, ka arī sadarbību ar esošajiem un potenciālajiem Ventspils reģiona asins donoriem pārņem Valsts asinsdonoru centrs.

Zāļu lieltirgotavu realizācija novembrī Latvijā pieaugusi par 18%

Zāļu lieltirgotavas novembrī Latvijā realizējušas zāles 41,98 miljonu eiro apmērā bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), kas ir par 18% vairāk nekā 2021.gada attiecīgajā periodā, liecina Zāļu valsts aģentūras dati.

Savukārt salīdzinājumā ar iepriekšējo...

Daudzviet Latvijā pieaugs ūdenssaimniecības tarifi. Kur un par cik?

Ūdenssaimniecības tarifi no šodienas pieaugs Dobelē, Kandavā, Jūrmalā, Vecumniekos, Saldus novadā, Smiltenes novadā, kā arī Kuldīgā un vairākos Kuldīgas novada pagastos.

Dobelē par ūdenssaimniecības pakalpojumiem būs jāmaksā 3,92 eiro par kubikmetru, ka...

Porziņģis ar 22 punktiem sekmē Wizards uzvaru pār Bucks (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 22 punktus un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas.

"Wizards" viesos ar rezultātu 118:95 (34:17, 34:33, 20:20, 30:25) pārsp...



Komentāri