lv
csDIV8EXiZfKX5RBbFedFTqNY2SsylDzlp0ZuGCB
888894

Valsts prezidenta atlīdzību un reprezentācijas izdevumus vairs nenoteiks Saeima

Valsts prezidenta atlīdzību un reprezentācijas izdevumus vairs nenoteiks Saeima

Valsts prezidenta atalgojumu un reprezentācijas izdevumus no šodienas, 1.janvāra, vairs nenoteiks Saeima, pieņemot ikgadējo valsts budžeta, izriet no grozījumiem likumā par Valsts prezidenta darbības nodrošināšanu.

No likuma arīdzan slēgts pants, kas nosaka, ka papildus atalgojumam Valsts prezidents katru mēnesi saņem līdzekļus reprezentācijas izdevumiem 20% apmērā no mēneša atalgojuma.

Turpmāk Valsts prezidenta atlīdzību noteiks atbilstoši Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumam.

Dončiča fantastiskā rezultativitāte palīdz Mavericks uzvarēt Spurs (+VIDEO)

Lukam Dončičam gūstot 51 punktu, latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda sestdien izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačos.

Dalasieši izbraukumā ar rezultātu 126:125 (32:30, 36:34, 35:29, 23:32...

Turpmāk vecāku pabalsta nenododamo periodu attiecinās uz katru no vecākiem

Šodien stājas spēkā grozījumi likumā "Par maternitātes un slimības apdrošināšanu", kas paredz vismaz divus mēnešu ilgu vecāku pabalsta nenododamo periodu attiecināt uz katru no bērna vecākiem.

Likumā noteikts, ka katram no bērna vecākiem līdz dienai, ka...

Jaungada naktī Valmieras novadā ugunsgrēkā bojā gājuši divi cilvēki
Aizvadītajā naktī Valmieras novadā ugunsgrēkā dzīvojamā mājā bojā gājuši divi cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.


Komentāri