lv
sCR1JDlQrUBBblwvWRKoaQSu6NS7214FJDqMGcp6
888252

Vai iedzēra vairāk? Policija informē par Vecgadā pieķertajiem dzērājšoferiem

Vai iedzēra vairāk? Policija informē par Vecgadā pieķertajiem dzērājšoferiem

Sestdien pie stūres alkohola reibumā pieķerti 16 transportlīdzekļu vadītāji, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Tostarp 13 no pieķertajiem dzērājšoferiem bija stiprā reibumā - alkohola koncentrācija viņu organismā pārsniedza 1,5 promiles, par ko iestājas kriminālatbildība.

No pieķertajiem dzērājšoferiem diviem konfiscēti spēkrati, bet pret 11 likumpārkāpējiem tiks veikta piedziņa, kuras apmērs var sasniegt viņu vadīto transportlīdzekļa vērtību.

Vecgada dienā Rīgas reģionā pieķerti astoņi dzērājšoferi, no tiem septiņi stiprā reibumā, pa diviem dzērājšoferiem stiprā reibumā pieķerts Zemgalē un Vidzemē, trīs dzērājšoferi pieķerti Kurzemē, no kuriem viens stiprā reibumā, un viens dzērājšoferis stiprā reibumā pieķerts Latgales reģionā.

Zelenskis Jaungada uzrunā: Mums labākais salūts ir okupantu noliktavās (+VIDEO)

2022. kļuva par gadu, kurā Ukraina mainīja pasauli, bet pasaule atklāja Ukrainu, Jaungada videoapsveikumā sacīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Viņš uzsvēra, ka pasaule sadzirdēja Ukrainu un Ukraina iekļuva ne tikai pasaules medijos, bet arī ...

Vai un cik darba dienas tiks pārceltas 2023.gadā

2023. gadā darba diena no piektdienas, 5.maija, tiek pārcelta uz sestdienu, 20.maiju. Tā arī ir vienīgā šogad pārceļamā darba diena.

Tiesa. kā obligātu šo prasību valdības rīkojums nosaka tikai valsts budžeta finansējamām institūcijām, kurās noteikta pi...

Kims: Ziemeļkoreja palielinās kodolarsenālu
Ziemeļkoreja palielinās kodolieroču arsenālu, masveidā ražojot taktiskos atomieročus un attīstot jaunas raķetes, ar kurām varēs dot atbildes kodoltriecienus, paziņojis Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns.


Komentāri