lv
tfJE0xFWgwvbcJS4czvdAaigEmtnBV4B2dqaaK6W
879933

Rātslaukumā sapulcējies krietns ļaužu pulks, lai sagaidītu Jauno gadu

Rātslaukumā sapulcējies krietns ļaužu pulks, lai sagaidītu Jauno gadu
Rīga, 31.dec., LETA. Rīgā sestdienas vakarā Rātslaukumā sapulcējies krietns ļaužu pulks, lai sagaidītu Jauno gadu, novēroja aģentūra LETA.

Rīga, 31.dec., LETA. Rīgā sestdienas vakarā Rātslaukumā sapulcējies krietns ļaužu pulks, lai sagaidītu Jauno gadu, novēroja aģentūra LETA.

Sanākušo vidū ir gan gados jauni cilvēki, gan vecāka gadagājuma cilvēki, kā arī ģimenes ar bērniem.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Rīgas dome aicina pilsētas iedzīvotājus un viesus Jauno gadu sagaidīt pie Kongresu nama vai Rātslaukumā.

31.decembra vakarā gadu mijas pasākumi sāksies plkst.21, bet ilgs līdz plkst.2. Pasākumu laikā varēs baudīt gan kultūras programmu ar dažādu mūziķu uzstāšanos, gan gaismas un mūzikas improvizāciju.

Laukumā pie Rīgas Kongresu nama primāri jauniešu auditorijai uzstāsies humorroka grupa "Pirmais kurss", grupa "Carnival Youth", reperis Ansis ar pavadošajiem mūziķiem, kā arī repa apvienība "Kreisais krasts". Pasākumu vadīs Aivis Ceriņš.

Savukārt Rātslaukumā plašākai auditorijai muzicēs rokgrupa "Dzelzs Vilks", Ralfs Eilands ar pavadošajiem mūziķiem, bungu un dūdu grupa "Auļi", kā arī alternatīvā roka grupa "Sudden Lights". Pasākumu vadīs Uģis Joksts.

Abās norises vietās gadumijā papildus kultūras programmai ir paredzēta arī neliela gaismas un mūzikas improvizācija kā simbols 2022.gada noslēgumam un 2023.gada sagaidīšanai.

Premjerministrs 2023. gadā vēl būt prasīgiem pret saviem mērķiem, zināšanām un darbu
Premjerministrs Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība") 2023. gadā novēl būt prasīgiem pret saviem mērķiem, zināšanām un darbu, lai kopīgi celtu Latvijas ekonomiku.
Eidukai 32.vieta distanču slēpošanas seriāla Tour de Ski sprinta sacensībās

Latvijas distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka sestdien Šveicē "Tour de Ski" seriālu uzsāka ar sprinta sacensību brīvajā stilā kvalifikācijā izcīnītu 32.vietu.

1,5 kilometrus garo trasi latviete veica trijās minūtēs un 32,68 sekundēs, par 10,09 sekundēm a...

Aptauja: Iedzīvotāji 2023.gadam visbiežāk apņēmušies izveidot drošības spilvenu un pelnīt vairāk
Rīga, 31.dec., LETA. Nākamgad Baltijas valstu iedzīvotāji visbiežāk vēlēsies atrast papildu naudas pelnīšanas avotu, lai kompensētu dzīves dārdzības pieaugumu, savukārt Latvijā populāri būs gan meklēt piepelnīšanās veidus, gan censties izveidot drošība...


Komentāri