lv
QnyhGABqypFBtWgT97NJK4rUMxbcxc59ywS3zTia
871610

Baltijas valstīs degvielas cenas kāpj, bet ir izņēmums (+INFOGRAAFIKA)

Baltijas valstīs degvielas cenas kāpj, bet ir izņēmums (+INFOGRAAFIKA)

Gada pēdējā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas nedaudz palielinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, kas saruka, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Arī dīzeļdegviela visdārgākā bija Tallinā, seko Rīga, bet viszemākā cena ir Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,4% - līdz 1,607 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,2% - līdz 1,667 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīns maksāja 1,519 eiro par litru, kas ir par 0,7% vairāk nekā pirms nedēļas, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,6% - līdz 1,639 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns un dīzeļdegviela maksāja vienādi - 1,7 eiro par litru, benzīna un dīzeļdegvielas cenai palielinoties par 0,1%.

Autogāzes cena Rīgā samazinājās par 1,9% - līdz 0,819 eiro par litru. Savukārt Viļņā un Tallinā autogāzes cenas nedēļas laikā nemainījās un maksāja attiecīgi 0,742 eiro un 0,78 eiro par litru.

Itālijas teātris atcēlis krievu baletdejotāja Poluņina izrādes
Reaģējot uz protestiem internetā un sociālajos medijos, Itālijas teātris piektdien atcēlis krievu baletdejotāja Sergeja Poluņina izrādes.
Mārtiņš Rītiņš, Knuts Skujenieks, karaliene Elizabete II un Mihails Gorbačovs. 2022. gadā mūžībā aizsauktie
Mārtiņš Rītiņš, Ausma Kantāne, Knuts Skujenieks, Georgs Andrejevs, Rolands Kalniņš, Ints Ķuzis un Roberts Ķīlis: tās ir tikai dažas no spilgtām personībām, ko šogad pavadījām pēdējā gaitā.
ANO lūdz Starptautisko tiesu izvērtēt palestīniešu teritoriju okupāciju
ANO Ģenerālā asambleja piektdien, 30. decembrī, lūgusi Starptautisko tiesu (ICJ) izteikt viedokli par Izraēlas veiktās palestīniešu teritoriju okupācijas tiesiskajām sekām.


Komentāri