lv
VwySMcozlvInfYMM3yxGpT0hAxm9k1NU3UPP6z9T
869695

Jelgavā Pasta salā Jauno gadu sagaidīs divreiz

Jelgavā Pasta salā Jauno gadu sagaidīs divreiz

Jelgavnieki un pilsētas viesi šodien no plkst.23 aicināti uz brīvdabas koncertzāli "Mītava" Pasta salā, lai kopā pavadītu veco gadu un sagaidītu jauno.

Jelgavā jauno gadu varēs sagaidīt divreiz - pusnaktī un 25 minūtes vēlāk, pēc Jelgavas laika.

Koncertzālē uz lielā ekrāna tiks demonstrēts video, kas ļaus atcerēties un virtuāli atgriezties nozīmīgākajos 2022.gada notikumos Jelgavā, kā arī varēs noklausīties Jelgavas domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa (ZZS) un valsts augstāko amatpersonu Jaungada apsveikumus.

Jautrību un labu noskaņojumu uzturēs grupa "Karakums", kurā muzicē Normunds Jakušonoks un Kaspars Tīmanis. Svinības koncertzālē turpināsies līdz plkst.1.30.

Jaungada nakts pasākums ierasti pulcē daudz cilvēku, tāpēc organizatori un Pašvaldības policija informē, ka uz pasākumu neņemt līdzi pirotehniku un izmantot to pūlī vai tā tuvumā ir aizliegts.

Talsos Jaungadu sagaidīs ar uguņošanu

Talsos Jaungadu sagaidīs ar uguņošanu, informēja pašvaldība.

Talsu pilsētas laukumā plkst.23.30 Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar grupu "Credo". Uz lielā ekrāna varēs vērot aizejošā gada atskatu.

Pusnaktī notiks svētku uguņošana.

Repharm: Digitālā medicīna Latvijā stagnē

Digitālā medicīna Latvijā stagnē, vērtējot 2022.gadu medicīnas nozarē, norādīja uzņēmumu grupas AS "Repharm" padomes priekšsēdētāja vietnieks Dins Šmits.

Viņš skaidroja, ka veselības aprūpē pasaulē aizvien lielāka loma ir digitālajām tehnoloģijām, kuru ...

Suņu saimniekus mudina gadu mijā pieskatīt savus četrkājainos draugus

Rīgas pašvaldība aicina suņu saimniekus gadu mijā pieskatīt savus četrkājainos draugus, kas var sabīties no pirotehnikas lietošanas, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Pašvaldība atgādina, ka daudziem suņiem ir paniskas bailes no svētku trokš...



Komentāri