lv
SvWqbtQPOPZ3EPOtxA3yJToGPXlE3NkheX5fxKCe
869023

Atdzīvināti orgāni un atgriešanās uz Mēness – 2022. gads zinātnē

Atdzīvināti orgāni un atgriešanās uz Mēness – 2022. gads zinātnē
Globāli vissvarīgākais aizvadītā gada notikums diemžēl nav iepriecinošs – februārī Krievija iebruka Ukrainā, līdz ar to lielākā daļa 2022. gada Eiropā pagājusi, risinot ar karu saistītos diplomātiskos, ekonomiskos un humānos jautājumus. Taču tam visam fonā savu ceļu pretī jauniem atklājumiem turpina arī zinātnieki. Jaunu, grandiozu projektu un atklājumu ir daudz. Par visiem pastāstīt vienā rakstā nevar (teorētiski jau var, bet jums apniktu lasīt), tāpēc te 10 zīmīgu notikumu izlase.
Jelgavā Pasta salā Jauno gadu sagaidīs divreiz
Rīga, 31.dec., LETA. Jelgavnieki un pilsētas viesi šodien no plkst.23 aicināti uz brīvdabas koncertzāli "Mītava" Pasta salā, lai kopā pavadītu veco gadu un sagaidītu jauno, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Rīga, 31.dec., LETA. Jelgavnieki un ...

Svētku laikā būs izmaiņas vairāk nekā 500 reģionālo autobusu maršrutu kustību sarakstos
Rīga, 31.dec., LETA. Jaunā gada brīvdienās būs izmaiņas vairāk nekā 500 reģionālo autobusu maršrutu kustību sarakstos visā Latvijā, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

Rīga, 31.dec., LETA. Jaunā gada brīvdienās būs izmaiņas vairāk...

Rīdziniekus un pilsētas viesus aicina Jauno gadu sagaidīt pie Kongresu nama vai Rātslaukumā
Rīga, 31.dec., LETA. Rīgas dome aicina pilsētas iedzīvotājus un viesus Jauno gadu sagaidīt pie Kongresu nama vai Rātslaukumā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Rīga, 31.dec., LETA. Rīgas dome aicina pilsētas iedzīvotāj...



Komentāri