lv
w72TuINmFSFdAfKVYl38IMTq4kE2QbvFhDHh5vRE
867770

Sabiedrisko transportu Liepājā varēs izmantot bez maksas, naktī būs papildu reisi

Sabiedrisko transportu Liepājā varēs izmantot bez maksas, naktī būs papildu reisi
Rīga, 31.dec., LETA. Šodien sabiedrisko transportu Liepājā varēs izmantot bez maksas, aģentūru LETA informēja pašvaldības aģentūra "Liepājas sabiedriskais transports".

Rīga, 31.dec., LETA. Šodien sabiedrisko transportu Liepājā varēs izmantot bez maksas, aģentūru LETA informēja pašvaldības aģentūra "Liepājas sabiedriskais transports".

Pēc Jaunā gada sagaidīšanas Rožu laukumā tiks organizēti papildu sabiedriskā transporta reisi. Pēc pusnakts no pieturvietas "Līva" tiks organizēti astoņi papildu autobusa reisi uz slimnīcu un Karostu. Tāpat pēc pusnakts no pieturvietas "Kurzeme" tiks organizēti papildu tramvaja reisi - M. Ķempes ielas virzienā trīs reisi un Brīvības ielas virzienā līdz tramvaju depo divi reisi.

Jau vēstīts, ka šovakar, plkst.23, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pulcēties Rožu laukumā, lai pavadītu 2022. un sagaidītu 2023.gadu kopā ar mūziķi Donu. Savukārt līdz ar 2023.gada iestāšanos, svētku skatuvi pārņems radio dīdžejs Magnuss Eriņš.

Ņemot vērā, ka pasākuma gatavošanās periodā un norises laikā jārēķinās ar autotransporta kustības un apstāšanās ierobežojumiem pilsētas centrā, Liepājas sabiedriskā transporta aģentūra aicina iedzīvotājus doties uz pasākumu un svinībām, izmantojot sabiedrisko transportu, lai nav jāraizējas par automašīnas novietošanas problēmām cilvēku pārpildītajā pilsētas centrā.

Levita un Kariņa gadu mijas uzrunu varēs vērot LTV, LTV7 un TV3
Rīga, 31.dec., LETA. Šodien Latvijas Valsts prezidenta Egila Levita un ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) uzrunu gadu mijā varēs vērot kanālos LTV, LTV7 un TV3.

Rīga, 31.dec., LETA. Šodien Latvijas Valsts prezidenta Egila Levita un minist...

Daugavpilī Jaungada naktī būs skatāma lāzergaismu projekcijas izrāde

Sagaidot Jauno gadu, Daugavpilī būs skatāma lāzergaismu projekcijas izrāde, informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības pārstāve Diāna Soldāne.

Jaungada naktī no plkst.23.30 līdz plkst.2 Vienības laukumā skanēs mūzika, savukārt plkst.1 būs skatāma lāzerga...

Visā Latvijā notiks Jaungada sagaidīšanas pasākumi; uguņos tikai atsevišķās pašvaldībās
Rīga, 31.dec., LETA. Šodien visā Latvijā notiks jaunā gada sagaidīšanas pasākumi, savukārt uguņošana notiks tikai atsevišķās pašvaldībās.

Rīga, 31.dec., LETA. Šodien visā Latvijā notiks jaunā gada sagaidīšanas pasākumi, savukārt uguņošana notik...



Komentāri