lv
Glq8kKBjw8nSFEr09oNrHHv2fvXpNEvuOyKwXATy
860731

Latvijas Zivsaimnieku asociācija janvārī vēlēs jaunu prezidentu

Latvijas Zivsaimnieku asociācija janvārī vēlēs jaunu prezidentu

Latvijas Zivsaimnieku asociācija 2023.gada 10.janvārī kopsapulcē vēlēs jaunu prezidentu, pastāstīja asociācijas pārstāvis.

Latvijas Zivsaimnieku asociācijas prezidenta amatu, pēc stāšanās zemkopības ministra amatā, ir pametis Didzis Šmits (AS), liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Izmaiņas asociācijas amatpersonās reģistrētas ceturtdien, 29.decembrī.

Latvijas Zivsaimnieku asociācijā darbu turpina Ivars Janeks, Igors Fikss, Agris Lapiņš, Aleksandrs Blohins, Oskars Jankovskis un Juris Pētersons.

Latvijas Zivsaimnieku asociācija izveidota 1996.gadā. Tās darbības mērķis ir izstrādāt un atbalstīt principus, kas nodrošina godīgu konkurenci un dod vienlīdzīgas iespējas visiem tās biedriem, kā arī pārstāvēt asociācijas intereses valsts pārvaldes institūcijās, nevalstiskās organizācijās un citās valstīs. Latvijas Zivsaimnieku asociācija apvieno aiz piekrastes joslas strādājošos zvejniekus.

Rumānijā aiztur slavenību Teitu. Aizdomas par cilvēku tirdzniecību un izvarošanu

Rumānijā ceturtdien aizturēts bijušais kikbokseris un sociālo mediju slavenība Endrū Teits, kurš apsūdzēts par cilvēku tirdzniecību un izvarošanu, ziņoja Rumānijas mediji.

Teits, kuram ir ASV un Lielbritānijas pilsonības, iepriekš tika izslēgts no vairā...

Piparmētru liķiera kokteiļdeserts
Vai kokteilis var aizstāt desertu? Šis pavisam noteikti! Maigs krēma liķieris, piparmētru notis, maskarpone un kanēlis savienojas reibinošā kokteilī, ko nobaudīt svētkos. Recepti piedāvā Jevgēnija Jansone sadarbībā ar veikalu tīklu "AlkoOutlet".
Gadumijā gaidāmi sarežģīti braukšanas apstākļi; pašlaik īpaši grūti Rēzeknes apkārtnē
Piektdien īpaši apgrūtināta braukšana pa reģionālās un vietējās nozīmes autoceļiem ir Rēzeknes apkārtnē, informēja "Latvijas Valsts ceļi" (LVC). Arī gadumijas brīvdienās prognozē apgrūtinātus braukšanas apstākļus visā Latvijā.


Komentāri