lv
AF305aB7J7xRkIPYFHegnflBbOZFnY1xnblOGW6Z
858171

Picēriju tīkls Domino's Pizza apsver Krievijas biznesa pārdošanu

Picēriju tīkls Domino's Pizza apsver Krievijas biznesa pārdošanu

Starptautiskā picēriju tīkla "Domino's Pizza" operators "DP Eurasia" apsver iespēju pārdot savu biznesu Krievijā, ņemot vērā Maskavas uzbrukumu Ukrainai.

"DP Eurasia", kam pieder "Domino's Pizza" franšīze Krievijā, ir vien retais rietumvalstu uzņēmums, kas nav pārtraucis vai pilnībā apturējis darbību Krievijā.

Uzņēmums norāda, ka šobrīd izvērtē savu klātbūtni Krievijā.

"Kompānija apsver dažādas iespējas, kas var ietvert arī biznesa pārdošanu Krievijā," skaidro "DP Eurasia".

"DP Eurasia" Krievijā ir 171 "Domino's Pizza" picērija.

Neilgi pēc Krievijas sāktā kara Ukrainā februāra beigās "DP Eurasia" paziņoja, ka ir pāragri novērtēt iespējamās sekas uz uzņēmuma Krievijas biznesu.

Latvijas un Zviedrijas mediķi glābj dzīvību pēc dzimšanas neelpojošai meitenītei

Bērnu klīniskā universitātes slimnīcas (BKUS) mediķi sadarbībā ar Zviedrijas mediķiem izglābuši dzīvību meitenītei, kura pēc piedzimšanas nespēja paelpot, informēja slimnīcas Komunikācijas daļas speciāliste Ilze Olšteina.

Meitene pēc piedzimšanas nespēj...

Eiropā tikai Makrons runā par 'garantijām' Krievijai, pauž Kuleba
Neviens cits Eiropas līderis, izņemot Francijas prezidentu Emanuelu Makronu, jautājumu par drošības garantijām Krievijai šobrīd neizvirza, intervijā medijam "RBK-Ukraina" sacīja Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuleba.
Pēc izgāšanās Ukrainā Putins ir izolējies no elites, raksta WP
Pēc 10 mēnešiem nežēlīgā kara Ukrainā Kremļa saimnieks Vladimirs Putins savas valdīšanas 23. gadadienu sagaida vislielākajā iekšējā un ārējā izolācijā visu šo gadu laikā, raksta laikraksts "The Washington Post" (WP).


Komentāri