lv
YxbPENlL2t91Preoda0C1LGPRXkietl04K8rnH1N
858143

Divi ar pusi. Ja neizdomātu, ka vajag svētkos kaut ko spridzināt, būtu visi pieci

Divi ar pusi. Ja neizdomātu, ka vajag svētkos kaut ko spridzināt, būtu visi pieci
Apkārt šaudījās salūta raķetes, bet es jau otro dienu gulēju slimnīcā – pirms vairākiem gadiem klišejisko apņemšanos "jauns gads, jauns es" biju uztvēris nedaudz burtiskāk kā citi. Proti, mikroķirurgu komanda veica plaukstas operāciju, kas paredzēja arī kaula transplantēšanu no paša gūžas. Tīri tehniski kopš tās reizes vairs nevaru noliedzoši atbildēt uz jautājumu, vai man rokas aug no dibena. Daļēji. Taču stāsts nebūs par manu roku. Tā būs par kāda cita nu vairs tikai daļējo plaukstu.
Atklātne no Krievijas: Laimīgu Jauno gadu!
Pārdomās par gadumiju, ko sagaidām, Krievijai turpinot karu Ukrainā, dalās Latvijas izcelsmes Krievijā dzīvojošs mākslinieks un grāmatu ilustrators Igors Stepanovs.
RFS fizioterapeits Rihards Ūdris: Spēli Belfāstā nekad neaizmirsīšu!
25.augustā futbola komanda RFS paveica ko patiesi neticamu. Pēc daudziem gadiem to noteikti dēvēs par “brīnumu uz zāliena”, jo rīdzinieki izlīda burtiski caur adatas aci un izcīnīja, iespējams, lielāko panākumu Latvijas komandu sportā pēdējo desmit gad...
Konkursa Ģimenei draudzīgākā pašvaldība finālā iekļuvušas 13 pašvaldības

Konkursa "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2022" finālā iekļuvušas 13 pašvaldības, informēja Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) pārstāve Zane Jēkabsone.

Finālisti cīnīsies par tituliem un naudas balvām ģimeniskas vides uzlabošanai un uzvarētāji tiks izz...



Komentāri