lv
9wRsJoASGt0V0sPA4R78uDa24bs5ptWXms6xJHYb
854303

Āris Kasparāns: Inovāciju muskuļa audzēšana Latvijas iedzīvotāju interesēs

Āris Kasparāns: Inovāciju muskuļa audzēšana Latvijas iedzīvotāju interesēs
Latvijas veselības aprūpes sistēma šobrīd atrodas brīdī, kad ar līdzšinējo pieeju un skatījumu tās sekmīga attīstība būs apgrūtināta. Tam vēsturiski ir vairāki iemesli, taču viens no būtiskākajiem ir nozarei raksturīgais konservatīvisms un piesardzība pret jauno un nezināmo. Laikā, kad pasaulē katru dienu arvien vairāk ienāk inovatīvas pieejas un risinājumi, mēs nedrīkstam savas valsts veselības aprūpi bremzēt, baidoties un nespējot mainīt domāšanas un rīcības algoritmus. Inovācijām ir ļoti augsts potenciāls ne vien atvieglot veselības sistēmas un tās darbinieku kopējo noslodzi, bet daudz būtiskāk - nozares sniegtos pakalpojumus veidot pacientam ērtākus un pieejamākus.
Baidens parakstījis ASV budžeta likumu
Amerikas Savienoto Valstu (ASV) prezidents Džo Baidens parakstījis nākamā finanšu gada budžeta likumu. Tas paredz arī palīdzību Ukrainai 45 miljardu dolāru apmērā.
NMPD ilgstoši neaizpildītas 250 vakances
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) ilgstoši neaizpildītas ir 250 vakances. Un pēc Covid-19 pandēmijā piedzīvotās slodzes darbu nevēlas turpināt izdienas pensiju sasniegušie darbinieki, intervijā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīj...
Piektdienas rītā silts un mākoņains laiks
Rīga, 30.dec., LETA. Piektdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir +2..+6 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Rīga, 30.dec., LETA. Piektdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir +2..+6 grādi, liecina ...



Komentāri