lv
0RaPR5urpWe7M2W1g8U3kQWkCCdodYSj3rS8ijXu
845941

Nekustamā īpašuma nodokļa atlaides nākamgad – tikai e-saziņas ceļā

Nekustamā īpašuma nodokļa atlaides nākamgad – tikai e-saziņas ceļā
No nākamā gada nekustamā īpašuma nodokļa atlaides Rīgā tiks piemērotas tiem iedzīvotājiem, kuri noformējuši elektronisko saziņu ar pašvaldību. Domē gan mierina – tas nenozīmē, ka oficiālā e-adrese vai e-pasts jāveido jau līdz 1. janvārim. To varēs darīt visu nākamo gadu. Turklāt pensionāri, maznodrošinātie un vēl virkne rīdzinieku no šīs jaunās prasības ir atbrīvoti.
Līdz šim «Baltic International Bank» klientiem izmaksāti 5,8 miljoni eiro
Šobrīd garantētā atlīdzība izmaksāta 159 "Baltic International Bank" klientiem. Kopējā līdz šim izmaksātās atlīdzības summa ir 5,8 miljoni eiro, ziņo Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK).
Dzērājšoferiem konfiscētos auto par augstāko cenu realizē VID
Vairāk nekā mēnesi spēkā ir izmaiņas Krimināllikumā, paredzot, ka par braukšanu alkohola reibumā virs 1,5 promilēm var draudēt pat cietumsods un automašīnas konfiskācija. Dzērājšoferu vadītie spēkrati pašlaik glabājas Nodrošinājuma valsts aģentūras stā...
Kustība «Par pašpietiekamu elektroenerģiju Latvijā» resursu pietiekamību vēlas realizēt ar papildu HES
Pilnīgu Latvijas elektroenerģijas sistēmas pašpietiekamību ar papildu hidroelektrostacijām (HES) un vēl citām jaudām vēlas realizēt kustība "Par pašpietiekamu elektroenerģiju Latvijā". Tā ceturtdien prezentēja savas idejas plašākai sabiedrībai.


Komentāri