lv
PKSWv7hGQkLkKSCmw1GNvwJA66IgwWoZqOKblTYm
844741

Ieteikumi sejas pūdera uzklāšanai

Ieteikumi sejas pūdera uzklāšanai

Sausi un birstoši sejas pūderi ir lieliski, lai radītu matētas sejas ādas iespaidu. Tie palīdz izlīdzināt sejas toni un fiksē grimu ilgākai noturībai.

Klipshop un citu skaistumkopšanas veikalu produktu klāstā ir atrodami dažāda sastāva, tekstūras un pielietojuma sejas pūderi, taču tiem visiem kopīgs ir lietošanas princips - sejas pūderis uz ādas kļūst vizuāli nemanāms. Lai panāktu šādu neredzamu koriģējošo efektu, ir vērts pievērst uzmanību pāris būtiskiem aspektiem.

Atbilstība ādas tipam un vēlamajam vizuālajam efektam

Lai atrastu sev vispiemērotāko sejas pūderi, vispirms ir jāizvērtē sejas ādas īpatnības un produkta sastāva atbilstība ādai. Tas ļaus lieki nekairināt jutīgu ādu un izvēlēties atbilstošāko pūdera pārklājumu sejas ādai – caurspīdīgu, tonētu vai klājošu pūderi.

Caurspīdīga pārklājuma sejas pūderis matē ādu un nerada pārāk biezu produkta slāni uz sejas ādas, ļaujot radīt dabiska grima iespaidu; Matēti sejas pūderi sausina sejas ādu. Tādēļ šādi pūderi sausai ādai ir jālieto uzmanīgi un nelielā daudzumā pēc mitrinoša un tonālā krēma uzklāšanas. Caurspīdīgie sejas pūderi ir labāk piemēroti taukainai sejas ādai; Tonēti sejas pūderi palīdzēs koriģēt nobriedušas sejas ādas nepilnības – palielinātas poras un smalkas grumbiņas.

Ņemot vērā šādas atšķirības, ir svarīgi atrast atbilstošu toni, lai pūderis ne tikai maskētu, bet arī palīdzētu atsvaidzināt sejas ādas toni. Pārāk gaišs tonis sejas ādu var vizuāli padarīt pelēcīgu, savukārt tumšs tonis radīs krasu atšķirību ar dekoltē zonu.

Ievērota uzklāšanas secība

Pirms sejas pūdera uzklāšanas sejas āda ir jāsagatavo ar korektoru vai tonālo krēmu. Tas ļaus iegūt vienmērīgu vizuālo izskatu un nodrošinās nepieciešamo ilgnoturību.

Sejas pūderis nav vienmērīgi jāuzklāj uz visu seju. Daudz efektīgāk ir koncentrēties uz sejas zonām, kas dienas gaitā var kļūt taukainas. Pūdera uzklāšanu uzsāk no sejas centra, virzoties lielos apļos uz ārējām zonām. Tikai tad tiek klāts vaigu sārtumus vai sejas mirdzums. Pūderis šiem kosmētikas līdzekļiem nodrošina ilgāku noturību.

Neliels pūdera uzklāšanas daudzums

Ir būtiski atcerēties, ka pūdera kārtu nav nepieciešams atjaunot visas dienas garumā. Ik pa laikam pievienojot jaunu pūdera kārtu, ir viegli pārspīlēt ar uzklāto daudzumu. Pūderis zaudē savu caurspīdīguma efektu, vizuāli sabojājot grima kopiespaidu. Tieši tādēļ pūdera uzklāšanai vienmēr ir jāizmanto atbilstošas kosmētikas otas, no kurām ir viegli notraukt lieko pūderi.

Lai pareizi piemeklēt sev pūderi, var vērsties pie skaistumkopšanas specialistiem vai apmeklējot krāsošanas kursus. Savukārt, Klipshop skaistumkopšanas preču interneta veikalā ir atrodams plašs un daudzveidīgs sauso, birstošo pūderu klāsts perfekta grima izveidošanai.

Apmaksāta publikācija

Kā veiksmīgi izplānot mājokļa remontu?

Ar mājokļa remontu saskaras ikviens no mums - laiku pa laikam rodas nepieciešamība uzlabot savu dzīves telpu, ieviešot lielākas vai mazākas pārmaiņas. Lai iecerētais remonts izdotos godam, vispirms ir vajadzīgs pārdomāts plāns. Kad plāns ir gatavs, var...

Pētījums: patlaban Baltijas un Ķīnas attiecības ir vienā no zemākajiem punktiem

Patlaban Baltijas un Ķīnas attiecības ir vienā no zemākajiem punktiem, kā arī drīzs attiecību uzlabojums nav paredzams, secināts Latvijas, Lietuvas un Igaunijas politologu veiktajā pētījumā.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) ...

Veselības ministre: Jāmeklē risinājumi pieaugošo izmaksu slogam slimnīcās

Jāmeklē risinājumi enerģētikas, būvniecības, pacientu ēdināšanas un citu administratīvo izmaksu pieauguma radītajam neplānotajam slogam ikvienai slimnīcai, šodien Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) apmeklējumā pauda veselības mini...



Komentāri