lv
h8Z9UCLsxJUVENRXryUyJ2hxJkTy1WlCuSMZcaMV
841533

Traģēdija Ventspilī - ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Traģēdija Ventspilī - ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Ugunsgrēkā Ventspilī trešdienas vakarā gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.22.48 VUGD saņēma informāciju, ka Pļavas ielā Ventspilī ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg saimniecības ēkas jumts un garāža ar palīgtelpu 100 kvadrātmetru platībā.

Pārmeklējot telpas, glābēji atrada bojāgājušo. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas evakuējās divi cilvēki.

Vakar plkst.11.49 VUGD saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novada Feimaņu pagastu, kur dega vienstāva dzīvojamā māja 70 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās seši cilvēki, no kuriem divi ugunsgrēkā cieta.

Trešdienas vakarā glābēji devās uz Andrejostas ielu Rīgā, kur vienstāva sabiedriskas ēkas dūmvadā dega sodrēji divu kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no ēkas evakuēja 40 cilvēkus.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 38 izsaukumus - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

Bļugers rezultatīvi piespēlē; bet Penguins izlaiž 4 vārtu pārsvaru (+VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tomēr viņā pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda izlaida četru vārtu pārsvaru un atzina Detroitas "Red Wings" pārākum...

Lietuvā Krievijas un Baltkrievijas aktīvi iesaldēti 87 miljonu eiro vērtībā
Lietuvā līdz šim iesaldēti Krievijas un Baltkrievijas kompāniju aktīvi 77,88 miljonu eiro un 9,46 miljonu ASV dolāru (8,9 miljoni eiro) vērtībā, paziņojusi Lietuvas Iekšlietu ministrija, atsaucoties uz Finanšu noziegumu izmeklēšanu dienesta (FNTT) datiem.
Miruši vēl deviņi ar Covid-19 inficēti cilvēki
Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1638 Covid-19 izmeklējumi, reģistrēti 364 jauni inficēšanās gadījumi, kā arī saņemti deviņi ziņojumi par mirušajiem, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.


Komentāri