lv
AAPlu0UoqF11IL7Guv1wbC0fqo4K54xrKPqf8MuV
840243

Krievija izšāvusi raķetes uz Ukrainu

Krievija izšāvusi raķetes uz Ukrainu

Krievija ceturtdienas rītā izšāvusi raķetes uz Ukrainu un visā valstī izsludināta gaisa trauksme.

Kijivā dzirdami sprādzieni un Kijivas pilsētas kara administrācija ziņo, ka galvaspilsētā strādā pretgaisa aizsardzība.

Mikolajivas apgabala kara administrācijas vadītājs Vitālijs Kims paziņojis, ka Krievija izšāvusi raķetes Sumu apgabala virzienā. Pēc viņa rīcībā esošās informācijas, Krievija pacēlusi gaisā 13 bumbvedējus un izvedusi Melnajā jūrā divus kuģus. Operatīvā pavēlniecība "Ziemeļi" ziņo, ka virs Sumu apgabala notriekta Krievijas raķete.

Tikmēr Ukrainas prezidenta biroja padomnieks Oleksijs Arestovičs savā "Facebook" lapā raksta, ka Krievija plāno ceturtdien izšaut uz Ukrainu 100 raķetes vairākos viļņos.

Odesas un Dņipropetrovskas apgabalos raķešu triecienu draudu dēļ atslēgta elektrības padeve, lai izvairītos no bojājumiem, ja krieviem izdosies trāpīt energoobjektiem.

#25 ES - iespēju jūra
ES - iespēju jūra, kuru veido un rada paši jaunieši! To sarunā šķetinās studente, neformālās izglītības entuziaste un iespēju ķērāja Brigita Medne, kā arī pieredzes bagātais neformālās izglītības treneris un organizācijas “Radi Vidi Pats” projektu vadī...
Ugunsgrēkā Ventspilī trešdien gājis bojā cilvēks
Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) steidzies 38 izsaukumiem, no kuriem 12 bijuši ugunsgrēku dzēšana, 20 bijuši glābšanas darbi, bet sešos gadījumos glābēji maldināti, portāls "Delfi" uzzināja dienestā.
Ferritīns organismam nepieciešams kā skābeklis, vai Jums tā pietiek?
Vai zinājāt, ka ferritīns organismam ir tikpat būtisks kā svaigs gaiss, ko elpojam? Ne tikai pārnestā, bet arī tiešā nozīmē, jo viens no šī vērtīgā elementa uzdevumiem ir skābekļa transportēšana organismā. Kas ir ferritīns, ko tas mums dod un kāpēc līd...


Komentāri