lv
JpqKHhoUCqoELjE50e3K7FAfKKewaYFlQX2ggBP7
839619

Festivālu Eiropas Ziemassvētki noslēgs Baha Ziemassvētku oratorija

Festivālu Eiropas Ziemassvētki noslēgs Baha Ziemassvētku oratorija

Festivālu "Eiropas Ziemassvētki" šodien plkst.19 Torņakalna baznīcā noslēgs baroka laika komponista Johana Sebastiana Baha "Ziemassvētku oratorijas" atskaņojums, informēja VSIA "Latvijas koncerti" pārstāve Ieva Mora.

Koncertā piedalīsies soprāns Elīna Šimkus, mecosoprāns Doroteja Bīnerte, tenors Nikolass Malrojs, baritons Pauls Putniņš, Latvijas Radio koris un valsts kamerorķestris "Sinfonietta Rīga".

Oratoriju veido sešas daļas - sešas kantātes, bet solistu ansamblis, koris un orķestris diriģenta Kaspara Putniņa vadībā izpildīs pirmās trīs daļas.

Mora akcentē, ka Baha "Ziemassvētku oratorija" ir kļuvusi par Ziemassvētku laika tradīciju ne tikai Latvijā, bet arī daudzās Eiropas koncertzālēs un baznīcās.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs un internetā.

Latvijas austrumu daļā un Zemgalē šorīt apgrūtināta braukšana

Latvijas austrumu daļā, kā arī Pierīgā un Zemgalē apledojuma un sniega dēļ šorīt ir apgrūtināta braukšana pa valsts nozīmes un reģionālajiem autoceļiem, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

Pierīgā un Zemgalē ap plkst.6.50 apl...

Ukrainas izlūkdienests: Kustība frontēs apstājusies, ļoti gaidām jaunu bruņojumu

Kustība Ukrainas frontēs ir apstājusies, intervijā raidsabiedrībai BBC atzina Ukrainas ģenerālštāba Galvenās izlūkošanas pārvaldes priekšnieks Kirils Budanovs, vienlaikus uzsverot, ka Ukraina ļoti gaida jaunas bruņojuma piegādes.

"Situācija vienkārši i...

Porziņģim 22 punkti Wizards uzvarā pār Suns (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 22 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vašingtonas "Wizards" pārspēt Fīniksas "Suns" vienību.

"Wizards" savā laukumā bija pārāki ar 127:102 (36:21, 2...



Komentāri