lv
mCasUN0v2Lr6Mc2na5tJnNEr2p0RmMsu0s7gqWDw
830652

Jūrmalas policija lūdz palīdzību atrast bronzas skulptūras zagļus

Jūrmalas policija lūdz palīdzību atrast bronzas skulptūras zagļus

Jūrmalas policija lūdz sabiedrības palīdzību atrast divus vīriešus, kuri novembrī no vides objekta nozaguši bronzas skulptūru, informēja Valsts policija.

30.novembrī ap plkst.23 Jūrmalā, netālu no Turaidas ielas, no soliņa pie izejas uz jūru, no vides objekta "Jūrmalas baltā kaija" tika nozagta viena bronzas skulptūra - kaija, kā arī sabojāta vēl viena kaijas skulptūra un soliņš.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vienas šādas bronzas skulptūras cena ir 3800 eiro un kopējie nodarītie zaudējumi Jūrmalas valstspilsētas administrācijai ir aprēķināti 8999 eiro.

Izmeklēšanas laikā Jūrmalas iecirkņa likumsargi ir ieguvuši videonovērošanas kameru ierakstus, kuros redzami iespējamie vainīgie vīrieši.

Valsts policija aicina iedzīvotājus aplūkot video un fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kurš atpazīst tajos redzamās personas, zvanot Jūrmalas iecirkņa dežūrdaļai pa tālruņa numuru 67075111 vai darbiniecei pa tālruņa numuru 67075160, vai pa policijas vienoto diennakts tālruņa numuru 110.

Tāpat informēt policiju iespējams, rakstot e-pastu: ovg.jurmala@riga.vp.gov.lv.

Daugavpils slimnīcā aptur akūti saslimušo bērnu uzņemšanu

Daugavpils reģionālā slimnīca īslaicīgi ir apturējusi akūti saslimušo bērnu vecumā līdz 14 gadiem uzņemšanu, jo slimošanas dēļ nodaļā trūkst mediķu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašlaik ir saslimuši septiņi no slimnīcas pediatrijas profila speciāl...

Krievijas spiegu Vācijā palīdzējis atmaskot Rietumu izlūkdienests
Vācijas ārējā izlūkdienesta (BND) darbinieku, kurš par slepenas informācijas nodošanu Krievijai aizturēts un apsūdzēts valsts nodevībā, atmaskot palīdzēja Rietumu izlūkdienesta sniegtā informācija, vēsta žurnāls "Der Spiegel".
Kā mazināt ciešanas, cenšoties atbrīvoties no netīro trauku kalniem
Trauku mazgāšana ļoti daudziem ir viens no netīkamākajiem mājas darbiem. Vai ir kāda iespēja tikt galā ar šo pienākumu vieglāk arī tad, ja piedāvājums "iegādājies trauku mazgājamo mašīnu" nešķiet realizējams? Un ko darīt ar traukiem, kas obligāti jāmaz...


Komentāri