lv
fm7fZutbrxcij69aIOFTBf6zSZzJrCBRmhLwqhvt
828736

31 gada vecumā miris Boba Mārlija mazdēls Džo Mersa

31 gada vecumā miris Boba Mārlija mazdēls Džo Mersa

Jamaikiešu izcelsmes amerikāņu regeja mūziķis Džozefs Mersa Mārlijs otrdien atrasts bez dzīvības pazīmēm kādā automašīnā ASV, viņam bija tikai 31 gads, raksta ārvalstu mediji.

Mākslinieks, kurš mūzikas pasaulē darbojās ar vārdu Džo Mersa, visu mūžu cieta no astmas. Floridas radiostacija WZPP apgalvo, ka viņš miris no astmas lēkmes, raksta britu tabloīds Daily Mail.

Pēc tam, kad savus pirmos gadus pavadīja Jamaikā, Džozefs iestājās Maiami Deidas koledžā un studēja audio inženieriju.

2014. gadā viņš izlaida EP ar nosaukumu “Comfortable”, kurā bija tādas dziesmas kā “Rock and Swing” un “Bogus”. 2016. gadā viņš izdeva singlu “Burn It Down” un pagājušajā gadā klājā tika laists otrais EP “Eternal”.

Ieteikumi sejas pūdera uzklāšanai

Sausi un birstoši sejas pūderi ir lieliski, lai radītu matētas sejas ādas iespaidu. Tie palīdz izlīdzināt sejas toni un fiksē grimu ilgākai noturībai.

Klipshop un citu skaistumkopšanas veikalu produktu klāstā ir atrodami dažāda sastāva, tekstūras un pie...

Kā veiksmīgi izplānot mājokļa remontu?

Ar mājokļa remontu saskaras ikviens no mums - laiku pa laikam rodas nepieciešamība uzlabot savu dzīves telpu, ieviešot lielākas vai mazākas pārmaiņas. Lai iecerētais remonts izdotos godam, vispirms ir vajadzīgs pārdomāts plāns. Kad plāns ir gatavs, var...

Izsolē piedāvās maksātnespējīgā piena pārstrādes uzņēmuma Elpa ražotni

Izsolē piedāvās iegādāties maksātnespējīgā piena pārstādes uzņēmuma SIA "Elpa" ražošanas iekārtas un nekustamos īpašumus, teikts paziņojumos oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsolē, kas sāksies ceturtdien, 29.decembrī, plkst.13 un noslēgsies 20...



Komentāri