lv
A43e49YtaACYCXlWCvw0F8teQFRJXseHM1fMA4gu
828653

NMPD pāriet uz darbu ārkārtas režīmā – lūdz zvanīt tikai neatliekamā gadījumā

NMPD pāriet uz darbu ārkārtas režīmā – lūdz zvanīt tikai neatliekamā gadījumā
Pieaugot sabiedrībā gripas, Covid-19 un citu augšējo elpceļu saslimšanām, turpina pieaugt uz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ārkārtas tālruni saņemto zvanu un brigāžu izsaukumu skaits situācijās, kas nav neatliekamas. Tāpēc NMPD no 28.decembra pāriet uz darbu ārkārtas situācijas režīmā, informēja dienests.
Gruzijas pilsonim par 50 eiro kukuļa došanu robežsargiem piemēro 5000 eiro sodu

Gruzijas pilsonim par 50 eiro kukuļa došanu robežsargiem piemērots 5000 eiro sods, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

23.decembrī Silenes robežkontroles punktā robežsargi konstatēja kādu Latvijā ieceļojošu Gruzijas pilsoni, kura vadītajai krava...

Jau labāk! Taromātos labdarībai līdz šim saziedoti gandrīz 14 000 eiro

Ziedošanas iniciatīvas "Ziedo savu depozītu" ietvaros Latvijas iedzīvotāji taromātos labdarībai līdz šim ir novirzījuši 139 698 depozīta iepakojumus jeb 13 969,8 eiro, informēja SIA "Depozīta iepakojuma operators" (DIO) pārstāvji.

Tostarp Ukrainas bēgļu...

Spriedumu pret Latvijas pilsoni par Lukošenko aizvainošanu jāgaida piektdien

Baltkrievijas tiesa uz 30.decembri pārcēlusi sprieduma pasludināšanu krimināllietā pret Latvijas pilsoni, kurš apsūdzēts par kaimiņvalsts autoritārā līdera Aleksandra Lukašenko aizskaršanu.

Kā informēja Ārlietu ministrijā (ĀM), tiesas sēde, kurai bija j...



Komentāri