lv
PwGcNeZ72TdzRa5bJaoyboMDiYOTp9NWTjskYClQ
82720

To izmērs un skaistums iedveš bijību: iespaidīgākās statujas un strūklakas pasaulē

To izmērs un skaistums iedveš bijību: iespaidīgākās statujas un strūklakas pasaulē
Daudzi zina Trevi strūklaku Romā, Brīvības statuju Ņujorkā, Kristus Pestītāja statuju Riodežaneiro, Bekingemas strūklaku Čikāgā un Lielās kaskādes strūklaku kompleksu Sanktpēterburgā, bet, lai arī par šajā rakstā uzskaitītajiem publiski pieejamajiem mākslas objektiem, iespējams, ir mazāk dzirdēts, tie sava krāšņuma un izmēru ziņā ir tikpat episki un pārsteidzoši. Tie ir apliecinājums izcilai, simboliskai arhitektūrai, kas piesaista cilvēkus no visas pasaules, liekot mērot tālu ceļu, lai aplūkotu varenākos un dižākos no šāda veida tūrisma objektiem.
JV: Nav skaidrs, ko pārstāv AS politiķis Pīlēns
Rīga, 7.nov., LETA. Partiju apvienībai "Jaunā vienotība" (JV) īsti nav skaidrs, ko pārstāv "Apvienotā saraksta" (AS) politiķis Uldis Pīlēns, Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Šodienas jautājums" pauda JV pārstāve Evika Siliņa.

Rīga, 7.nov.,...

Lekcijā iepazīstinās ar Latvijas simboliem - karogu, ģerboni un himnu

Muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs" 15., 16. un 17.novembrī plkst.12:00 un 15:00 notiks lekcija, kurā iepazīstinās ar trīs Latvijas valsts simboliem - karogu, ģerboni un himnu, informēja muzejā.

Latvijas proklamēšanas dienu sagaidot, Gilbas lekcija “Latvi...

Turcija grib 'labības darījumu' pagarināt par gadu
Turcija rosinās termiņu "labības darījumam", kurā Ankara ir starpniece līdzās ANO, pagarināt vēl par gadu, pirmdien sacīja Turcijas aizsardzības ministrs Hulusi Akars.


Komentāri