lv
SFKYkwGj7beMIqga0RIjKI5YYvlsGBNOhdzVStwN
826098

«Delna»: Daugavpilī padomju pieminekļu demontāžas organizēšanā nav ievēroti labas pārvaldības principi

«Delna»: Daugavpilī padomju pieminekļu demontāžas organizēšanā nav ievēroti labas pārvaldības principi
Biedrība "Sabiedrība par atklātību – Delna", sekojot līdzi padomju un nacistisko režīmu slavinošu objektu demontāžai, bija aicinājusi Daugavpils pilsētas pašvaldību skaidrot būvnieku atlases procesu. Apkopojot saņemtās atbildes, "Delna" secināja, ka pieminekļu demontāžas organizēšanā nav ievēroti labas pārvaldības principi, informēja biedrība.
Japānā augstu novērtē futbolistu veikumu, Morijasu atkārtoti apstiprina par izlases treneri
Japānas futbola federācija trešdien nolēma vīriešu nacionālās izlases galvenā trenera amatu saglabāt pašmāju speciālistam Hadzimem Morijasu, kura pārziņā komanda būs līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīra noslēgumam, informēja aģentūra "Kyodo".
Tiesai nodod lietu par neatbilstošām dzeloņstieplēm žogam pie Baltkrievijas

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas tiesai krimināllietu pret Nodrošinājuma valsts aģentūras amatpersonām un vienu uzņēmēju par iespējamu krāpšanu un dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu piegādājot neatbilstošas dzeloņstieples žogam uz robežas ar ...

Kad pie mums? Spānija atceļ PVN pārtikas pamatproduktiem

Spānijas valdība otrdien paziņoja par jaunu atbalsta programmu aptuveni desmit miljardu eiro vērtībā, lai samazinātu dzīves dārdzību, tai skaitā atceļot pievienotās vērtības nodokli (PVN) pārtikas pamatproduktiem.

"Uz sešiem mēnešiem mēs samazināsim PVN...



Komentāri