lv
0ynKpO4ANzpYI6MDkmFod22CHB6wjJa1DNbnj9Ig
824871

Staļins ar triecienu pa Angliju 1954. gadā gatavojās sākt kodolkaru, izpētījis vēsturnieks

Staļins ar triecienu pa Angliju 1954. gadā gatavojās sākt kodolkaru, izpētījis vēsturnieks
Krievijā pret straumi peldējuši vairāki vēsturnieki, noraidot valsts oficiālo Otrā pasaules kara interpretāciju. Viktors Suvorovs bija pirmais, kas skaidroja, ko Staļins plānoja un kā pārvērta Krieviju par kara mašīnu, kurai lemts iekarot pasauli. Marks Soloņins skaidroja, kā Sarkanā armija tika iznīcināta pirmajos kara mēnešos 1941. gadā un kā Staļina plānotais spēks – galvenokārt Sarkanās armijas lielums – pārvērtās vājumā.
Kosovas ministrs saskata Krievijas ietekmi Serbijas darbībās
Kosovas iekšlietu ministrs Dželals Svecla apsūdzējis Serbiju par to, ka tā, Krievijas ietekmēta, mēģina destabilizēt viņa valsti, atbalstot serbu minoritāti Kosovas ziemeļos, kas bloķējusi ceļus vairāku nedēļu ilgo protestu laikā, raksta "Al Jazeera"....
Polija no Francijas iegādāsies militāros satelītus
Francija piegādās Polijai divus militāros novērošanas satelītus. Līgumu Polijas galvaspilsētā Varšavā apstiprināja abu valstu aizsardzības ministri.
Aizturēts autovadītājs, kurš Saldū, iespējams, nobrauca gājēju un aizbēga
Valsts policijai otrdienas vakarā ir izdevies aizturēt autovadītāju, kurš tiek turēts aizdomās par gājējas sabraukšanu Saldū un aizbēgšanu no notikuma vietas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.


Komentāri