lv
WZSYP1QDfSAiMMMdMcwfivcQyGhDbQgITRNX0XUE
822965

Michelin par 150 000 eiro analizēs gastronomijas potenciālu Latvijā

Michelin par 150 000 eiro analizēs gastronomijas potenciālu Latvijā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) noslēgusi līgumu ar "Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin" 150 000 eiro apmērā par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā, liecina Elektronisko iepirkumu sistēmā pieejamā informācija.

Pušu parakstītais līgums paredz, ka Latvijā "Michelin Guide" pētīs vairāk nekā 30 restorānu, pēcāk sniedzot atzinumu.

Pasūtījuma izpildes termiņš ir no līguma parakstīšanas dienas līdz ziņojuma iesniegšanas datumam, kas līgumā nav precizēts. Vienlaikus prognozēts, ka inspektori restorānus varētu apmeklēt laikā no septembra līdz novembrim, savukārt ziņojumu iesniegt un prezentēt decembrī.

Līgums parakstīts 17.novembrī.

"Michelin Guide" ir vadošais un populārākais restorānu ceļvedis pasaulē. "Michelin" restorānu ceļvedis tiek uzskatīta par starptautisku atsauci, it īpaši tiem tūristiem, kas vietas apskata pēc citu vērtējumiem.

Trešdien vairāk nokrišņu būs dienas otrajā pusē, sākot no valsts rietumiem

Trešdien vietām Latvijā īslaicīgi līs un snigs, pēcpusdienā no rietumiem valsti sāks šķērsot plaša nokrišņu zona, prognozē sinoptiķi.

Ceļi daudzviet būs slideni. Lēns līdz mērens rietumu vējš pāries dienvidu vējā. Gaisa temperatūra būs -1..+4 grādi.

Rīg...

Pasludinās spriedumu vienā no Rīgas domes lietām par Aļeksejenko atbrīvošanu no amata

Rīgas apgabaltiesa šodien pasludinās spriedumu vienā no Rīgas domes lietās par bijušā Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta direktora Anatolija Aļeksejenko atbrīvošanu no amata, informē tiesa.

Aļeksejenko iesniedza apelācijas sūdzību par Rīgas pilsē...

Dailes teātrī notiks Ziemassvētku un Jaunā gada koncertuzvedums "Ziemassvētku korālis ar lēdiju tumsā"
Rīga, 28.dec., LETA. Dailes teātra Lielajā zālē no šodienas līdz 6.janvārim notiks Ziemassvētku un Jaunā gada koncertuzvedums "Ziemassvētku korālis ar lēdiju tumsā", aģentūru LETA informēja teātra pārstāve Agnese Vārpiņa.

Rīga, 28.dec., LETA. D...



Komentāri