lv
xgSNmWvAQ6aL9K6RIv9Ibp4Bm0vA0QcnuF4arivq
816974

Elfs un Oscar Badger radījuši dziesmu Cauri Sniegam (+VIDEO)

Elfs un Oscar Badger radījuši dziesmu Cauri Sniegam (+VIDEO)

Reperis Elfs un Oscar Badger, nodod publikas vērtējumam savu jaunradi - dziesmu “Cauri Sniegam”. Singlam tapis arī videoklips.

Abi mūziķi pēdējos divus gadus aktīvi strādā pie kopīga albuma, un eksperimentējot ar mūzikas stiliem un skaņām, šo divu gadu laikā ir sarakstītas vairāk dziesmas, kā sākotnēji iecerēts.

“Cauri Sniegam” radies bez iepriekšēja plāna, kad abi mūziķi pārskatīja agrāk veidoto materiālu, prātojot, vai kādu no vecajiem demo varētu “restaurēt” jaunās skaņās. Un tas izdevās!

“Cauri Sniegam” pirmsākumi meklējami 2019.gadā. Toreiz tā bija pavisam cita dziesma ar citādām melodijām, piedziedājumu un vēstījumu.

Tuvojās Ziemassvētku laiks un abiem mūziķiem jau pērn bija idejas par dziesmas izdošanu šajos svētkos. Tad nu ir radusies “Cauri Sniegam”, kurā Elfs pasniedz nesamākslotu stāstu par saviem dzīves noteikumiem, cerībā, ka tas kādam var palīdzēt mainīt skatu uz lietām.

“Dažkārt mēs nenovērtējam to, kas mums ir un meklējam laimi materiālās lietās. Skatāmies tur, kur kādam iet labāk, kā mums un aizmirstam par vissvarīgāko.

Šī dziesma ir kā atskats pagātnē, ar skatu uz nākotni. Šī dziesma ir par atbildību un rūpēm par tuvajiem. Dziesma ir veltīta manai meitai Melodijai. Lai dziesmas vārdi un sajūta, kuru gribējām nodot runā pati par sevi”, saka Elfs.

Dziesmas piedziedājumā izmantota Raimonda Paula un Aspazijas “Circenīša Ziemassvētki” dziesmas reference.

Dziesmā bekvokālus iedziedājusi Una Šķerberga. Skaņu apstrādājis Pēteris Upelnieks, savukārt video dziesmai filmēja un montēja Elza Auguste.

Abi mūziķi novēl svētkus pavadīt ar saviem tuvajiem un saskatīt prieku arī šķietami “mazajās” un ikdienišķajās lietās.

Ukrainas iedzīvotājiem notiks šogad pēdējā darba birža

Ceturtdien, 29.decembrī, no plkst.12 līdz 14 Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem notiks četrpadsmitā un šogad pēdējā darba birža, informēja Rīgas domes pārstāve Edīte Matuseviča.

Biržā piedalīsies deviņi uzņēmumi, kuri kopā piedāvās 277 vakance...

Kuldīgas slimnīcā Ziemassvētkos palīdzēts 120 personām + 6 jaundzimušie

Kuldīgas slimnīcā Ziemassvētkos medicīniskā palīdzība sniegta 120 personām un piedzimuši seši bērni, informēja SIA "Kuldīgas slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Anda Šlakorciņa.

Kuldīgas slimnīcas Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu...

Bijušais Krievijas karavīrs tiesas ceļā panāk patvēruma piešķiršanu Latvijā
Administratīvā rajona tiesa decembra vidū uzdevusi Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei (PMLP) sniegt patvērumu Latvijā kādam bijušajam Krievijas karavīram un policijas darbiniekam, kurš to bija lūdzis.


Komentāri