lv
ANi6JEthOcGN4Z2YlOfOPOTi2P3lb0uZb6Z1UZN4
815616

PVD: Vidzemē šogad piedzīvots jau otrais Āfrikas cūku mēra vilnis

PVD: Vidzemē šogad piedzīvots jau otrais Āfrikas cūku mēra vilnis
Vidzemē šogad piedzīvots jau otrais Āfrikas cūku mēra (ĀCM) vilnis, norādīja Pārtikas un veterinārajā dienestā (PVD). Periodiski ĀCM Latvijā konstatē jau kopš 2014. gada. Pēc ilgāka atslābuma šogad par uzliesmojumiem ziņots daudzviet reģionos. Lai nepieļautu tā vēršanos plašumā, pagaidām vienīgais risinājums esot turpināt medīt mežacūkas.
Arī Ukrainas kara bēgļi Latvijā cieš no telefonkrāpniekiem
Telefona zvanus no krāpniekiem, kuri uzdodas par banku darbiniekiem, iedzīvotāji saņem laiku pa laikam, nu tādi viltus zvani sākuši atskanēt arī Latvijā mītošo Ukrainas kara bēgļu telefonos. Nesen tādā situācija nonāca arī kāda ukrainiete Ventspilī, ku...
Četrās dienās reģistrēti 542 jauni Covid-19 gadījumi (+INFOGRAFIKA)

Pēdējo četru dienu laikā Latvijā veikti 2884 Covid-19 izmeklējumi, reģistrēti 542 jauni inficēšanās gadījumi, kā arī saņemti divi ziņojumi par mirušajiem, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Pozitīvo gadījumu īpa...

Ukrainā laupīšanā nogalināta astoņu cilvēku ģimene

Krievijas okupētajā Makijivkas ciematā Ukrainas Luhanskas apgabalā vairāki vīrieši aplaupījuši un nogalinājuši astoņu cilvēku ģimeni, otrdien ziņo Ukrainas un Krievijas mediji.

Nogalināto vidū ir četri bērni.

Laupītāji savākuši skaidru naudu, mobilos te...



Komentāri