lv
99zlTVK2rftm9SUOpN8lbMRYDle2MSWBjDzgssSz
813773

Trešdiena būs mazliet vēsāka, daudzviet līs un snigs

Trešdiena būs mazliet vēsāka, daudzviet līs un snigs

Trešdien gaisa temperatūra Latvijā būs nedaudz zemāka nekā otrdien, vietām gaidāmi nokrišņi, no pēcpusdienas tie būs daudzviet, prognozē sinoptiķi.

Mākoņi daļēji klās debesis. Dienas gaitā no valsts rietumiem debesis apmāksies un virzīsies plaša nokrišņu zona - līs un snigs. Ceļi būs slideni.

Pūtīs lēns līdz mēreni stiprs rietumu, dienvidrietumu vējš, naktī piekrastē saglabāsies brāzmas līdz 17 metriem sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra no rīta būs +1..-4 grādi, pretvēja piekrastē +3 grādi. Dienā gaiss iesils līdz -1..+4 grādiem.

Rīgā tuvākajā diennaktī debesis brīžiem skaidrosies, nokrišņi gaidāmi galvenokārt trešdienas pievakarē. Lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš dienas gaitā pāries dienvidu vējā. Gaisa temperatūra naktī un dienā svārstīsies ap nulles atzīmi.

524 kultūras darbinieku atklātā vēstule kultūras ministram
Pateicamies Kultūras ministram Naurim Puntulim par atbildi uz mūsu 8. decembra vēstuli, kuru viņš sniedza 14. decembrī no Saeimas tribīnes. Tomēr jāsaka, ka Jūsu atbilde nenesa cerēto skaidrību un mierinājumu un neatgrieza uzticēšanos. Gluži pretēji — ...
ISW: par Rietumu militārā apgabala komandieri iecelts ar vāgneriešiem saistīts Krievijas virsnieks
Ukrainas izlūkdienesti ziņojuši, ka "Vāgnera grupas" finansētājs Jevgeņijs Prigožins izveidojis aliansi ar Krievijas armijas ģenerāli Surovikinu un abi kļuvuši Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu sāncenšiem. Savukārt par Krievijas Rietumu mil...
Kosovā notikušās apšaudes mērķis bija samazināt miera uzturētāju aktivitātes, vērtē NBS komandieris
Kosovā dienošajiem Latvijas karavīriem draudu līmenis nav vairākkārt pieaudzis, bet notikušās apšaudes sarīkotāju mērķis bija mazināt miera uzturētāju aktivitātes, pauda Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš, komentējot inc...


Komentāri