lv
uQiHUwc0mG9jGKgKVLEHjzFOfx3zF7vtnamGdTJc
80243

«Stradiņos» unikālā operācijā pacientei izoperē milzu audzēju

«Stradiņos» unikālā operācijā pacientei izoperē milzu audzēju
Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) ārstiem izdevies glābt gados jaunas sievietes dzīvību, izoperējot aortā ieaugušu agresīvu audzēju melones lielumā – leiomiosarkomu. Gandrīz astoņu stundu ilgā operācija bija profesionāls pārbaudījums gan asinsvadu ķirurgiem, gan citiem speciālistiem. Jau piektajā dienā pēc operācijas sieviete izrakstīta no slimnīcas.
Rīgas dome gatavojas slēgt autostāvvietu Kronvalda parkā
Rīgas Brīvostas pārvaldes darbinieki vairs nevarēs savas automašīnas novietot uz ceļa Kronvalda parkā. Pirmdien pēc Rīgas pilsētas aktīvistu protesta akcijas Rīgas dome paziņoja, ka sākusi aizliedzošo zīmju saskaņošanu.
Krievijas oligarhs Prigožins atzīst iejaukšanos ASV vēlēšanās

Krievijas oligarhs un prezidenta Vladimira Putina uzticības persona Jevgēņijs Prigožins ar sava uzņēmuma preses dienesta starpniecību apstiprinājis viņam adresētās apsūdzības, ka viņa struktūras iejaucas ASV priekšvēlēšanu kampaņā.

Par iejaukšanos vēlēš...

Podoļaks: Ukraina ir gatava sarunām ar Krieviju, bet ar nākošo prezidentu

Ukraina ir gatava sarunām ar Krieviju, bet tikai ar tās nākošo prezidentu, pirmdien tviterī apliecināja Ukrainas prezidenta administrācijas vadītāja padomnieks Mihailo Podoļaks.

Šādu nostāju Podoļaks pauda pēc ASV laikraksta "Washington Post" publikācij...



Komentāri