lv
Bls0ZIxRWX4cw9KEsManZC78uUpYDfdHa8mVSRs0
800334

Slidenu ceļu dēļ apgrūtināta braukšana Liepājas, Saldus un Kuldīgas apkārtnē

Slidenu ceļu dēļ apgrūtināta braukšana Liepājas, Saldus un Kuldīgas apkārtnē

Kurzemē sācis snigt, un slidenu autoceļu dēļ pirmdienas vakarā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi Liepājas, Saldus un Kuldīgas apkārtnē, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" operatīvā informācija.

Uz valsts galvenajiem ceļiem Kurzemē apgrūtināta braukšana ir pa Klaipēdas šoseju (A11) visā garumā un pa Liepājas šoseju (A9) posmā no Liepājas līdz Blīdenei, kā arī pa diviem reģionālajiem ceļiem, kas ved no Liepājas šosejas caur Kuldīgu Ventspils šosejas (A10) virzienā - posmos līdz Zlēkām (P108) un līdz Rendai (P112 un P120).

Pa vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi aizvien ir gandrīz visā Latvijā.

Jau ziņots, ka pirmdienas vakarā un naktī uz otrdienu Latviju no dienvidrietumiem šķērsos sniegputenis, kas pāries lietū, prognozē sinoptiķi.

Ceļi būs slideni. Dienvidaustrumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 13-18 metrus sekundē, nakts gaitā vējš pierims, bet Kurzemes rietumkrastā gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 19 metriem sekundē.

Dienā daudzviet valstī būs nokrišņi, no rietumiem mākoņu kļūs mazāk.

Gaisa temperatūra, sākot ar nakti, pakāpeniski paaugstināsies, dienā sasniedzot 0..+4 grādus, Kurzemes rietumos jau naktī gaiss iesils līdz +4..+6 grādiem.

Aklā purva takā uzstādītas informatīvās zīmes

Aklā purva pastaigu maršrutā "Latvijas valsts meži" (LVM) uzstādījuši jaunas informatīvās zīmes, liecina LVM publicētā informācija.

Kā norāda uzņēmumā, pastaiga purvā pa gandrīz trīs kilometrus garo taku, kas ved gar upi līdz Ģirupes ezeram, turpmāk ļa...

Vētrā ASV un Kanādā dzīvību zaudējuši aptuveni 50 cilvēki

Ziemas vētrā ASV un Kanādā dzīvību zaudējuši aptuveni 50 cilvēki, pirmdien paziņojušas amatpersonas.

ASV dzīvību zaudējuši 47 cilvēki, un sals, apledojums un snigšana visvairāk ietekmējusi Bufalo, Ņujorkas štatā.

Kanādā, autobusam apgāžoties uz apledoju...

'Ārsti bez robežām' aicina Lietuvas un Latvijas varasiestādes pārtraukt atraidīt migrantus
Starptautiskā nevalstiskā organizācija "Ārsti bez robežām" (MSF) aicinājusi Lietuvas un Latvijas varasiestādes pārtraukt atraidīt migrantus uz robežas ar Baltkrieviju, brīdinot, ka lielajā aukstumā šie cilvēki gūst nopietnus ievainojumus.


Komentāri