lv
48EhbOWkcOsFqTECXK7R7sLM7TowbW465ygEpTtq
799692

Deputāte Kozlovska uzkrājusi 20 216 eiro

Deputāte Kozlovska uzkrājusi 20 216 eiro

Ģimenes ārstei, Saeimas deputātei Līgai Kozlovskai no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) ir bezskaidrās naudas uzkrājumi 20 216 eiro vērtībā, liecina politiķes iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Parlamentārietes īpašumā ir divi dzīvokļi Balvos, bet viņas valdījumā - vieglā automašīna "Subaru XV", kas ir izlaista un reģistrēta 2017.gadā, kā arī "Fiat Freemont", kuras izlaides gads ir 2012., bet reģistrācijas - 2020.

Kozlovskai ir arī privātie pensiju fondi.

Papildus amatam Saeimā viņa ir arī ģimenes ārsta prakses īpašniece, Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijas prezidente, Rīgas Stradiņa universitātes lektore un rezidentūras programmas vadītāja un Latvijas kontraceptoloģijas, seksuālās un reproduktīvās veselības asociācijas valdes locekle. Līdz 24.novembrim Kozlovska ieņēma amatu arī paliatīvās un rehabilitatīvās aprūpes fonda "Sīriuss" valdē.

Krievijā izsludināts meklēšanā 'Bellingcat' žurnālists Hristo Grozevs
Krievija pirmdien iekļāvusi meklēto personu sarakstā pētniecības centra "Bellingcat" žurnālistu Hristo Grozevu, kurš plaši atspoguļojis Krievijas iebrukumu Ukrainā.
Līdz janvāra vidum varēs nodot Ziemassvētku eglītes

Līdz janvāra vidum Ziemassvētku eglītes, kuru augstums nepārsniedz divus metrus, bez maksas varēs nodot visos vides apsaimniekotāja SIA "ZAAO" ekolaukumos, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Šādi laukumi atrodas Alojā, Apē, Augšlīgatnē, Cēsīs, Jaunpieba...

Pērn visvairāk Latvijā viesojās ārvalstu tūristi vecumā no 25 līdz 44 gadiem

Kopumā pērn Latvijā viesojās 478 000 ārvalstu vairākdienu ceļotāju, no kuriem 61,8% bija vecumā no 25 līdz 44 gadiem, liecina Centrālās statistikas pārvaldes publiskotā informācija par vairākdienu ārvalstu ceļotājiem 2021.gadā.

Savukārt vecumā no 45 līd...



Komentāri