lv
LtmdfqJRRwDi98LweTp785CttSFdlK6pT9APjQSS
798423

Gulbis ATP rangā saglabā 307.pozīciju

Gulbis ATP rangā saglabā 307.pozīciju

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pirms gaidāmās 2023.gada sezonas sākuma ieņem 307.vietu.

Gulbis kortā pēdējo reizi devās oktobra vidū, kad nepārvarēja Viļņas "Challenger" turnīra kvalifikāciju.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs ir divas vietas zemāk nekā iepriekš (484.), Kārlis Ozoliņš noslīdējis par divām ailītēm zemāk (dalīta 1216.), bet Mārtiņš Rocēns pakāpies par divām pozīcijām augstāk (dalīta 1870.).

2023.gada sezonu pirmajā vietā sāks spānis Karloss Alkarass, kuram tālāk seko tautietis Rafaels Nadals, bet labāko trijnieku noslēdz norvēģis Kaspers Rūds. Ceturtais ir grieķis Stefans Cicips, piektajā pozīcijā atrodas serbs Novaks Džokovičs, sesto vietu ieņem kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasimsm kamēr neitrālie sportisti Daņiils Medvedevs un Andrejs Rubļovs atrodas attiecīgi septītajā un astotajā vietā. Devītais ir amerikānis Teilors Frics, bet labāko desmitnieku noslēdz polis Huberts Hurkačs.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis ieņem 373.vietu, Štrombahs pakāpies par vienu pozīciju (587.), Ozoliņš zaudējis vienu vietu (dalīta 1217.), kamēr vienas pozīcijas kāpums padevis Rocēnam (dalīta 1559.).

Latvijas junioru hokeja izlase aizvadīs pirmo spēli pasaules čempionātā

Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlase pirmdien Monktonā pasaules junioru čempionātā aizvadīs pirmo maču, tiekoties ar ASV.

B grupas mačs "Avenir Centre" arēnā sāksies, kad Latvijā būs plkst.23. Maču tiešraidē pārraidīs televīzijas kanāls TV6.

Pēdējoreiz L...

"Latvijas pasts": gadu no gada samazinās pasta pakalpojumu pieprasījums

Krievijas iebrukums Ukrainā un no tā izrietošās finansiāli ekonomiskās sekas radījušas saspringtu globālo situāciju un būtiski ietekmējušas sūtījumu apjomu atsevišķos virzienos, kā arī veicinājušas visa veida izmaksu kāpumu, aģentūrai LETA norādīja VAS...

Atrasti visi lavīnā Austrijas Alpos apraktie 10 cilvēki

Atrasti visi sniega lavīnā Austrijas Alpos svētdien apraktie desmit slēpotāji, no kuriem lielākā daļa nav cietusi, pirmdien paziņojusi policija.

Viens slēpotājs guvis nopietnus ievainojumus.

Lavīna nogruva 2700 metru augstās Tritkopfa virsotnes rajonā F...



Komentāri