lv
18j1EWMOkXizwEuHGzEOd2l1eOGjmXHIOSpR1Dt7
79715

Latvieši akcijā Sasildi Ukrainu saziedojuši 85 sildierīces

Latvieši akcijā Sasildi Ukrainu saziedojuši 85 sildierīces

Lietošanai derīgas sadzīves tehnikas ziedošanas akcijā "Sasildi Ukrainu" saziedotas 85 sildierīces, ko Vidzemes plānošanas reģions jau drīzumā nogādās Odesas apgabala pārvaldei, informēja akcijas organizētāji SIA "ZAAO" un Vidzemes plānošanas reģions.

Tostarp 24 sildierīces tika ziedotas "ZAAO" Cēsu "Eko" laukumā, 21 - Krimuldas "Eko" laukumā, bet desmit - Limbažu "Eko" laukumā.

Akcijas rīkotāji norāda, ka pirmdien "ZAAO" visus ziedojumus nogādāja Valmieras pašvaldības Kocēnu apvienības telpās, kurās Vidzemes plānošanas reģions organizēs sūtījuma sagatavošanu.

Kā uzskaita "ZAAO", ziedotas tika gan lietotas, gan arī pilnīgi jaunas sildierīces, visvairāk - ventilatora sildītāji, elektriskie sildītāji un radiatori, par kuru parametriem un apjomiem jau ir informēta Odesas apgabala pārvalde, kas tālāk nodrošinās to izdali iedzīvotājiem.

Akcija "Sasildi Ukrainu" notika no 17. līdz 31.oktobrim.

Āfrikas cūku mēris pagājušajā nedēļā konstatēts 37 mežacūkām

Āfrikas cūku mēris (ĀCM) pagājušajā nedēļā Latvijā konstatēts 37 mežacūkām, kamēr nedēļu iepriekš saslimšana tika konstatēta 28 mežacūkām, liecina Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) publiskotā informācija.

Saslimšana pagājušajā nedēļā konstatēta 11 m...

Krievija karā Ukrainā iztērējusi lielāko daļu moderno raķešu
Krievija, veicot masveida triecienus par civilajiem objektiem Ukrainā, ir iztērējusi lielāko daļu savā bruņojumā esošo moderno raķešu. Taču tās ir plānots aizstāt ar Irānas raķetēm.
Londonā tiekas Latvijas izcelsmes studenti un pētnieki
Lielbritānijā tautieši sanāk kopā ne tikai, lai dejotu un dziedātu. Nupat Londonā nedēļas nogalē norisinājās Latvijas diasporas pētnieku un studentu tikšanās, pulcējot universitāšu studentus, pētniekus, kā arī viesus no Latvijas. Viens no galvenajiem m...


Komentāri