lv
uhGa8RzK9xfaAkCNzhPsfJPgSOfHh0Rw0w6oZJMU
79635

«Aizliegtais paņēmiens» modelē: Cik tālu sniegtos kodolsprādziena efekts?

«Aizliegtais paņēmiens» modelē: Cik tālu sniegtos kodolsprādziena efekts?
Kodolkarš un kodolieroči ir temati, kurus kopš 24. februāra, kad Krievija iebruka Ukrainā, tiešākā un netiešākā veidā savā retorikā uztur Krievijas līderis Vladimirs Putins, ik pa laikam atgādinot par Krievijas kodolieroču varu gadījumā, ja Rietumi apdraudēs Krieviju. Tādēļ šie temati nonākuši arī pasaules dienaskārtībā. Latvijas Televīzijas raidījums “Aizliegtais paņēmiens” skaidroja, kā pasaulē ienākuši kodolieroči, kam tie pieder, kādas ir to pielietošanas sekas, kā vērtēt Putina retoriku. Īpaša simulācija arī parādīs kodolsprādziena sekas, un eksperti skaidros, kas šādā gadījumā būtu jādara iedzīvotājiem.
DiaMed investējusi 1,5 miljonus eiro magnētiskās rezonanses kabineta izveidē

Zāļu ražotāja "Olainfarm" meitasuzņēmums SIA "Klīnika DiaMed" investējusi 1,5 miljonus eiro otra magnētiskās rezonanses kabineta izveidē, informēja uzņēmuma pārstāvji. Kabineta svinīgā atklāšana notiks otrdien, 8.novembrī, plkst.16.00.

"Klīnika DiaMed"...

Viedokļu atšķirību dēļ topošās koalīcijas sarunās iestājas pauze

Topošās koalīcijas sarunās nosacīti iestājusies sava veida "pauze", ņemot vērā viedokļu atšķirības starp "Jaunās vienotības" (JV) līderi, Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) un "Apvienotā saraksta" (AS) pārstāvjiem par to, kādai jābūt turpmākajai ...

Tavars optimistisks par iespēju panākt vienošanos, lai turpinātu veidot valdību
"Apvienotā saraksta" (AS) viens no līderiem Edgars Tavars ir optimistiski noskaņots par iespēju panākt vienošanos, lai turpinātu darbu pie nākamās valdības veidošanas.


Komentāri