lv
ppreufiPH9WUaVy7ktj5OAyVE1ojivKP4RYp6aSw
787532

RS aicina Ukrainas iedzīvotājus noformēt atlaidi bezmaksas braukšanai

RS aicina Ukrainas iedzīvotājus noformēt atlaidi bezmaksas braukšanai

Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" aicina Ukrainas iedzīvotājus noformēt atlaidi bezmaksas braukšanai sabiedriskajā transportā, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmes" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Uzņēmumā norāda, ka Ukrainas iedzīvotāji, kuri reģistrējušies Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem un dzīvo Rīgā, līdz 2023.gada 30.jūnijam 100% apmērā varēs izmantot braukšanas maksas atvieglojumu Rīgas sabiedriskajā transportā.

Atlaidi nākamajam periodam var saņemt biļešu automātos, kas izvietoti pieturvietās vai tirdzniecības centros. Ukrainas iedzīvotāji aicināti doties pie biļešu automātiem, un savos esošajos e-talonos ielādēt atlaidi. Atlaides saņemšanai nav jānoformē jauns e-talons.

Tāpat atlaidi varēs saņemt Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem Amatu ielā. Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, apliecinājums par personas koda piešķiršanu un personalizētais e-talons vai Rīdzinieka karte, ja tāda jau tikusi izsniegta. Ja e-talona nav, tas tiks noformēts vizītes laikā.

Savukārt bērni no Ukrainas, kuri jau noformējuši un saņēmuši Skolēna karti, var turpināt izmantot sabiedrisko transportu ar 100% atlaidi, jaunu atlaidi neformējot.

Vienlaikus "Rīgas satiksme" atgādina, ka ikvienam, kuram piemērots braukšanas maksas atvieglojums, iekāpjot autobusā, trolejbusā vai tramvajā jāveic brauciena reģistrācija.

Berlīnes policija šogad 600 reizes vides aktīvistiem uzlikusi naudassodus
Berlīne šogad vides aktīvistiem, kas rīkojuši protesta demonstrācijas Vācijas galvaspilsēta, 600 gadījumos piemērojusi sodanaudas.
Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrētas sešas zādzības no mājokļiem

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrētas sešas zādzības no mājokļiem, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Tostarp trīs zādzības no mājokļiem fiksētas Rīgas reģionā un trīs reģistrētas Latgalē.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrētas arī diva...

«Re:Baltica» pētījums: Krievijas un Baltkrievijas koksni uzdod par citu valstu kravām
Šovasar Kazahstāna un Kirgizstāna strauji un lielā daudzumā sāka eksportēt koksni uz Eiropas Savienību, toskait Latviju. Tas nebūtu nekas dīvains, ja vien šajās Vidusāzijas valstīs nebūtu tikai 5–6% mežu no kopējās teritorijas. Kā izpētījis  pētniecisk...


Komentāri