lv
oNubIIa8oYsINYDty4j2tcjzE9GUdwK1xh97K4MA
781132

Skandalozais mācītājs Jencītis deklarējis 13 800 eiro parādsaistības

Skandalozais mācītājs Jencītis deklarējis 13 800 eiro parādsaistības

Deputātam Mārim Jencītim (LPV), šoruden sākot darbu parlamentā, bijušas parādsaistības 13 800 eiro apmērā, liecina informācija viņa iesniegtajā valsts amatpersonas deklarācijā.

Partijas "Latvija pirmajā vietā" politiķis ir deklarējis trīs dzīvokļus, kas ir viņa īpašumā - vienu Rīgā, bet divus - Līgatnē.

Tāpat Jencītim pieder 2012.gadā ražota un 2021.gadā reģistrēta vieglā automašīna "BMW M 550", kā arī motocikls "BMW F 650 GS", kas ir ražots 2008.gadā un reģistrēts 2020.gadā.

Papildus darbam parlamentā politiķis ieņem vecākā mācītāja amatu draudzē "Evaņģēlisko kristiešu draudze "Kristus Pasaulei"".

Mūžībā devies bijušais eirokomisārs Franko Fratīni
65 gadu vecumā miris bijušais eirokomisārs un kādreizējais Itālijas ārlietu ministrs Franko Fratīni, ziņo aģentūra "Ansa".
Gada TOP3 Latvijas sportā: Olimpiskā Pekina, kara Ukrainā ietekme un basketbola izlases kāpums
Latvijas sportā vairāku 2022. gadā vērienīgu notikumu ietekme sniegsies tālāk par gadumiju, atstājot ne tikai jaunus vēstures ierakstus, bet arī nosakot turpmākos attīstības ceļus. Pekinas ziemas olimpiskās spēles, Krievijas izraisītais karš Ukrainā un...
Ugunsgrēkā Rīgā sestdien cietis cilvēks

Ugunsgrēkā Rīgā sestdien, 24.decembrī, cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.21.12 ugunsdzēsēji devās uz Sarkandaugavas ielu, kur piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī dega televizor...



Komentāri