lv
BwkAPxysIC8KR1TiIrcqE0o9BBrFClegmEoXOKZy
779863

Koncertzālē Lielais dzintars notiks komponista Marhileviča un aktrises Lūriņas koncerts

Koncertzālē Lielais dzintars notiks komponista Marhileviča un aktrises Lūriņas koncerts

Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" plkst.19 notiks komponista Ulda Marhileviča un Latvijas Nacionālā teātra aktrises Ditas Lūriņas koncerts "Vēl mirkli padomā par mani", informēja producents Sandis Mohovikovs.

Rīga, 25.dec., LETA. Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" plkst.19 notiks komponista Ulda Marhileviča un Latvijas Nacionālā teātra aktrises Ditas Lūriņas koncerts "Vēl mirkli padomā par mani", aģentūru LETA informēja producents Sandis Mohovikovs.

Koncerta sākumdaļā mākslinieki ieskandinās 2024.gadā gaidāmo dzejnieces Broņislavas Martuževas simtgadi, ļaujot klausītājiem ielūkoties topošajā dziesmu ciklā, kas veltīts dzejniecei un izbaudot arī Martuževas dzeju Lūriņas lasījumā.

Pēc tam sekos atskats uz jau zināmākām Ziemassvētku dziesmām, kas tapušas dažādos Marhileviča daiļrades posmos un šoreiz izskanēs jaunās aranžijās. Koncertā izskanēs arī zināmi pasaules Ziemassvētku korāļi.

Koncertos piedalīsies mūziķu grupa Marhileviča vadībā: vijolnieks Dzintars Beitāns, basģitārists Modris Laizāns, sitaminstrumentālists Ivars Kalniņš, vokāliste Zane Biķe, ģitārists Jānis Kalniņš, pie klavierēm būs Marhilevičs.

Koncertprogramma "Vēl mirkli padomā par mani" izskanēs arī 26.decembrī plkst.19 koncertzālē "Cēsis", 27.decembrī plkst.19 Madonas Kultūras namā, 28.decembri plkst.19 Ādažu Kultūras centrā un 29.decembrī plkst.19 Krustpils Kultūras namā.

Rīgā turpināsies Ziemassvētku pasākumi

Šodien Rīgā turpināsies dažādi Ziemassvētku pasākumi, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Šodien plkst.14 un plkst.17 Lielajā ģildē norisināsies koncerts "Ziemassvētku noskaņa". Kopā ar Rīgas kamerkori "Ave Sol" Ziemassvētku noskaņu radīs komp...

Rīgas Lutera baznīcā Torņkalnā izskanēs koncertprogramma Vai zini, kas ir mīlestība

Rīgas Lutera baznīcā Torņkalnā šodien plkst.18 izskanēs aktrises un režisores Rēzijas Kalniņas, diriģenta Aināra Rubiķa un viņu draugu Ziemassvētku programma "Vai zini, kas ir mīlestība", informēja producents Sandis Mohovikovs.

Koncertā satiksies garīgi...

Lielajā ģildē notiks kamerkora Ave Sol koncerti

Lielajā ģildē šodien plkst.14 un plkst.17 notiks kamerkora "Ave Sol" koncerti "Ziemassvētku noskaņa", informēja koncertorganizācijas "Ave Sol" pārstāve Ieva Egle Vītola.

Viņa atzīmē, ka programmā skanēs Pētera Barisona "Kā sniegi kalnu galotnēs", Jāzep...



Komentāri