lv
bIAqCK0osa1Xv9YFo7OFXUrIL8Pe4vuqYYz712vO
77867

Dzērājšoferis Rīgā piedāvā policistiem 3500 eiro kukuli

Dzērājšoferis Rīgā piedāvā policistiem 3500 eiro kukuli
Pagājušā mēneša nogalē, 23. oktobrī, Valsts policija (VP) Rīgā Krasta ielā apturēja autovadītāju, kurš bija alkohola reibumā un brauca bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. 1994. gadā dzimušais šoferis sākotnēji piedāvāja policistiem 2000 eiro kukuli, taču, saņemot atteikumu, mēģināja atpirkties no atbildības ar 3500 eiro, kā rezultātā policija sāka kriminālprocesu, un aizveda vīrieti uz izolatoru, portālam "Delfi" sacīja policijā.
Prigožins šķietami atzīst iejaukšanos ASV vēlēšanās
Jevgeņijs Prigožins, ar Kremli saistītais oligarhs, kas pazīstams arī ar iesauku "Putina pavārs", pirmdien "Telegram" ierakstā šķietami atzina Krievijas iejaukšanos ASV vēlēšanās, raksta CNN.
Foto: Amatpersonas noliek ziedus pie Brīvības pieminekļa
Pirmdien, 7. novembrī, aprit 100 gadi kopš pašas pirmās Saeimas sēdes. Tam par godu 14. Saeimas deputāti pulcējās pie Brīvības pieminekļa, lai tā pakājē noliktu ziedus.
Ādažu poligonā šonedēļ notiks militārās mācības
No 7. līdz 12. novembrim Ādažu poligonā notiks militārās mācības "Verboom 3" ar mērķi pilnveidot vairāku valstu vienību savstarpējo sadarbību inženieru uzdevumu izpildē, informēja Nacionālie bruņotie spēki (NBS).


Komentāri