lv
z7L1zKZDOknb0TlcVUsyKYRlbbm0ltSZ3BY8Jm2l
77309

Kafejnīca "Leningrad" mainīs nosaukumu un atrašanās vietu

Kafejnīca "Leningrad" mainīs nosaukumu un atrašanās vietu

Alternatīvās kultūras kafejnīcā "Leningrad" sākts slēgšanas mēneša festivāls, pēc kura iestāde mainīs atrašanās vietu un nosaukumu, aģentūru LETA informēja kafejnīcas pārstāvji.

Festivāla laikā tiek piedāvāta intensīva dažādu mūzikas pasākumu programma. Ēkā pie Krišjāņa Valdemāra ielas un Raiņa bulvāra krustojuma alternatīvā kultūrvieta darbojās astoņus gadus, bet jau šā gada decembrī ar citu nosaukumu turpinās atbalstīt alternatīvo kultūru jaunā lokācijā, kuras atrašanās vieta tiks izziņota drīzumā.

Pirms tam kafejnīca "Leningrad" sešus gadus darbojās arī Kalēju ielā, Vecrīgā, kas nozīmē, ka nākamā gada martā tiks atzīmēta kultūrvietas 15 gadu jubileja. Tikmēr vēl šomēnes "Leningrad" būs iespēja izbaudīt kā mūziķu, tā dīdžeju uzstāšanos.

Jauno ārstu asociācija: veselības nozarei vajadzētu būt prioritātei

"Apvienotā saraksta" (AS) pārstāvju izteiktie pieļāvumi veselības ministra amata kandidātu meklēt ārpus Saeimas liecina par politiķu nevēlēšanos virzīt savus līderus sabiedrībai būtisku problēmu risināšanai, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" paud...

Īpašā kampaņā mēģinās veicināt gados jaunu cilvēku interesi par asins ziedošanu

Trešdien, 9.novembrī, Valsts Asins donoru centrs (VADC) atklās kampaņu "Asins draudzība 2022", kuras mērķis ir veicināt gados jaunu cilvēku interesi un atsaucību asins ziedošanā, aģentūru LETA informēja VADC.

Vienlaikus ar kampaņu tiks atklāts "Asins dr...

Mūrniece: jaunajā Saeimā ir jūtami mazāk populisma

Jaunievēlētajiem parlamenta deputātiem ir ļoti liela vēlme kaut ko mainīt, tāpat kā tas bija iepriekšējā Saeimas sasaukuma sākumā, tikai šoreiz parlamentā ir jūtami mazāk populisma, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja bijusī...



Komentāri