lv
XTxxMFXgjl9aCRGkKJpVlUQ39RBA7ZdrMO8iSXkP
77288

Rīgas Lutera draudzes centrā atzīmēs Priekšlaicīgi dzimušo bērnu dienu

Rīgas Lutera draudzes centrā atzīmēs Priekšlaicīgi dzimušo bērnu dienu

Rīgas Lutera draudzes centrā 17.novembrī plkst.12 atzīmēs Priekšlaicīgi dzimušo bērnu dienu, informēja biedrība "Esmu klāt" un Latvijas Neonatologu biedrība.

Pasākuma laikā notiks diskusija "Atbalsts priekšlaikus dzimuša bērna mammai". Diskusijā piedalīsies Bērnu klīniskā universitātes slimnīcas neonatoloģe Renāte Zariņa, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīcas (PSKUS) neonatoloģe Irēna Zahare, Pirmās emocionālās palīdzības mamma Līga Zelmene-Laizāne, biedrības "Esmu klāt" pārstāves Una Upena un Dace Kalnmeiere-Bērziņa un PSKUS kapelāne Kristīne Dzelzīte. Pasākumu vadīs Gundega Skudriņa.

Pasākumā atklās projektu "Drēbju lāde", kas dos iespēju priekšlaicīgi dzimušo bērnu vecākiem bez atlīdzības uz laiku saņemt lietošanā mazulim nepieciešamo apģērbu, atvieglojot vecāku praktiskās rūpes sarežģītajā sākumposmā.

Ieeja pasākumā bez maksas. Pasākuma laikā tiks nodrošināta video tiešraides translācija.

Otrdien daudzviet Latvijā līs

Otrdien Latvijā būs pārsvarā apmācies laiks un daudzviet gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Naktī vairāk līs Kurzemē, dienā - valsts dienvidos. Vietām būs arī dūmaka.

Gaisa temperatūra naktī būs +5..+10 grādi, dienā tā sasniegs +8..+12 grādus.

Pūtīs mē...

Atbalsta Rīgas sabiedriskā transporta biļešu reformu. Kādas būs cenas?

Rīgas domes Satiksmes komiteja šodien atbalstīja Rīgas sabiedriskā transporta biļešu reformu, kas paredz būtiski palielināt viena brauciena biļetes cenu.

Viena brauciena maksa tiks palielināta par nepilniem 74% no 1,15 eiro uz 2 eiro par vienu braucienu...

Kā ATR ir mainījusi aprūpes mājās pieejamību
Aprūpes pakalpojuma pieejamība ir ļoti būtiska problēma daudziem, kuru ģimenē ir smagi slims tuvinieks. Vēl salīdzinoši nesen Latvijā bija vairāki novadi, kurā tas nebija pieejams. Vai un kā situāciju ir mainījusi Administratīvi teritoriālā reforma – p...


Komentāri