lv
6TDzLtvmWzDPN2ht3JNPSoEW8O8BFWVkCor6OamS
77259

Tumšajā laikā iedzīvotājus aicina būt uzmanīgiem dzelzceļa sliežu tuvumā

Tumšajā laikā iedzīvotājus aicina būt uzmanīgiem dzelzceļa sliežu tuvumā
Iestājoties gada vistumšākajam periodam VAS "Latvijas Dzelzceļš" (LDz) aicina ikvienu iedzīvotāju ņemt vērā, ka tumsa, nokrišņi un mainīgi laikapstākļi ir papildu riska faktors dažādiem satiksmes negadījumiem, tostarp nelaimes gadījumiem uz un pie dzelzceļa sliedēm. Turklāt, tā kā biežākie nelaimes gadījumu cēloņi dzelzceļa tuvumā ir neuzmanība un pārgalvība, tumšajā diennakts laikā, esot pie dzelzceļa vai šķērsojot to, ir jābūt īpaši vērīgiem un piesardzīgiem, norāda LDz.
Ukraina saņēmusi NASAMS un 'Aspide' sistēmas
Ukrainā saņemtas pirmās Rietumu ražojuma pretgaisa aizsardzības sistēmas NASAMS un "Aspide" , pirmdien paziņojis Ukrainas aizsardzības ministrs Oleksijs Rezņikovs.
18 partijas iesniegušas aģitācijas izdevumu deklarācijas, vienai draud sods
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) likumā noteiktajā kārtībā un termiņā saņēma 18 14. Saeimas vēlēšanās kandidējušo politisko partiju un to apvienību deklarācijas par vēlēšanu ieņēmumiem un izdevumiem, vienlaikus viena to nav izdarījusi...
Rīgas sabiedriskā transporta viena brauciena biļetes cenu plāno būtiski palielināt, mēnešbiļetes – samazināt
Rīgas domes Satiksmes komiteja pirmdien atbalstīja Rīgas sabiedriskā transporta biļešu reformu, kas paredz būtiski palielināt viena brauciena biļetes cenu un samazināt mēnešbiļetes cenu.


Komentāri