lv
tf3llyhxQEdTeJ3NRNKCyTpPuE1LsSv0Dbsd2cln
76653

Darba koplīgums – darba devēju reti izmantotā iespēja

Darba koplīgums – darba devēju reti izmantotā iespēja
Esošajos ekonomiskajos apstākļos ar energoresursu sadārdzināšanos un tai sekojošo straujo inflācijas kāpumu, lielākā daļa darbinieku meklē iespējas, kā vienoties ar darba devējiem par darba algas palielinājumu un/vai vienoties par citiem bonusiem, lai tādējādi varētu segt izmaksu palielinājumu. Savukārt, darba devēji meklē iespējas kā izdzīvot un attīstīties, tajā pašā laikā turpinot motivēt savus darbiniekus, uzlabot darba un atalgojuma kvalitāti, palielināt darbinieku lojalitāti un darba produktivitāti, kā arī piesaistīt jaunus, labus darbiniekus.
Atbalsta Rīgas sabiedriskā transporta biļešu reformu; pieaugs viena brauciena biļetes cena
Rīgas domes Satiksmes komiteja šodien atbalstīja Rīgas sabiedriskā transporta biļešu reformu, kas paredz būtiski palielināt viena brauciena biļetes cenu.
«Tvitera konvoja» vadītājs Pozņaks: Krievijas karš Ukrainā licis man pa īstam iemīlēt savu zemi
Krievijas sāktais karš Ukrainā atgādina Latvijas cīņu par neatkarību deviņdesmito gadu sākumā, un tas arī licis man pa īstam iemīlēt savu zemi – Latviju. To intervijā Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" atzina tā sauktā «Tvitera konvoja» vadītājs Re...
No amata atbrīvo Talsu novada domes priekšsēdētāju Pētersoni
Talsu novada domes deputāti ārkārtas sēdē ar 10 balsīm "par" un deviņām balsīm "pret" no domes priekšsēdētājas amata atbrīvoja Sandru Pētersoni (Nacionālā apvienība(NA)).


Komentāri