lv
3k9nEXhtgVfSRy47LzfYRMbPAxJiXWxbcrpwQArW
764489

Vāc parakstus par attaisnoto izdevumu limita palielināšanu līdz 1000 eiro

Vāc parakstus par attaisnoto izdevumu limita palielināšanu līdz 1000 eiro

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par attaisnoto izdevumu limita palielināšanu līdz 1000 eiro

Kā iniciatīvas pārstāvis norādīts Vladislavs Bičkovs. Viņš skaidro, ka gada ienākumu deklarācijā attaisnoto izdevumu esošā norma ir 600 eiro gadā par vienu cilvēku. Idejas autora ieskatā šī nav liela summa, jo īpaši laikā, kad inflācija ir virs 20%.

Tāpēc, viņaprāt, jāveic grozījumi likumā "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" un jāpalielina attaisnoto izdevumu norma vienam cilvēkam līdz 1000 eiro gadā.

Bičkova ieskatā šādas pārmaiņas nodrošinās lielāku stimulu tērēt līdzekļus savai un savu radinieku izglītībai un veselībai, kā arī palīdzībai citiem.

Vēstnieks: Ķīna negrib izvēlēties starp draugiem Krieviju un Ukrainu

Krievijas iebrukums Ukrainā ir nostādījis Ķīnu "ļoti sarežģītā stāvoklī", jo tā negrib "izvēlēties starp draugiem" Maskavu un Kijivu, paziņoja jaunieceltais Ķīnas vēstnieks Eiropas Savienībā (ES) Fu Kuns.

"Mēs jūtam blakus kaitējumu no šīs krīzes. Gan ...

Krievija arvien vairāk paļaujas uz 'Vagner', ziņo ASV amatpersonas
ASV amatpersonas arvien vairāk pauž bažas, ka Kremlim pietuvinātais privātais militārais uzņēmums "Vagner" kļūst par dominējošo Krievijas militāro spēku Ukrainas austrumu daļā, raksta "Politico".
Reģistrēti 152 ceļu satiksmes negadījumi; divi cietušie
Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 152 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas divas personas, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Simona Grāvīte.


Komentāri