lv
0vqP2DGqShgdjAEjNXpnxA18nub7fQTdHtQXJENi
76075

LU Botāniskais dārzs rīkos Ziemassvētku ieskaņu tirdziņu

LU Botāniskais dārzs rīkos Ziemassvētku ieskaņu tirdziņu

Latvijas Universitātes (LU) Botāniskais dārzs rīkos Ziemassvētku ieskaņas tirdziņu dārzā, informēja LU Botāniskais dārzs Ilze Donava.

LU Botāniskais dārzs vēlas dot iespēju tirgotājiem izcelt no pūra savus ražojumus, kas iepriecinātu Botāniskā dārza apmeklētājus un citus interesentus un rosinātu iegādāties darinātas ziemassvētku dāvanas - no ziemassvētku kartītēm līdz piparkūku sirdīm.

No savas puses Botāniskais dārzs piedāvās vietu tirdzniecībai, bezmaksas reklāmu plašsaziņas līdzekļos, sadziedāšanos un sadancošanu ar LU folkloras kopu "Dandari", Ziemassvētku tirdziņam atbilstošas dekorācijas un muzikālo noformējumu. Būs padomāts par to, lai interesanti būtu visiem!

Līdz 15.novembrim aicināti pieteikties mājražotāji, amatnieki, ēdienu un dzērienu gatavotāji.

Ķekavas dome pārdod deviņus nekustamos īpašumus un trīs autobusus

Ķekavas novada dome nolēmusi pārdot deviņus nekustamos īpašumus un trīs autobusus, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Nekustamie īpašumi tiek pārdoti elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli.

Tiek pārdots 392 kvadrātmetrus liels zemes gabals Balo...

Par seniora piekaušanu līdz nāvei policija Aizputes pagastā aiztur jaunieti
Pagājušajā nedēļas nogalē Valsts policija (VP) uz aizdomu pamata par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ izraisījis cietušā nāvi, Aizputes pagastā aizturēja jaunieti, kura dēļ miris seniors, portāls “Delfi” noskaidroja po...
Par mediju pieejamību pierobežā
Šā gada vidū Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (NEPLP) piešķirtas tiesības ierobežot ārzemju programmas, kas apdraud citu valstu suverenitāti, un padome nekavējoties aizliedza Latvijā raidīt visus Krievijā reģistrētos TV kanālus. V...


Komentāri