lv
YptQnFyD2ixEqt0IV8JintpzDCqcBPvk84xaktqE
76045

Rīgā pieejams pirmais 'VisuMax 800' robotizētais lāzers Baltijā

Rīgā pieejams pirmais 'VisuMax 800' robotizētais lāzers Baltijā
Tagad iespējams iegūt izcilu redzi un atgriezties pilnvērtīgā dzīvē tikai astoņu sekunžu laikā! Dr. Solomatina Acu centrs ir kļuvis par pirmo medicīnas centru Baltijā, kur ar jaunākā lāzera "VisuMax 800" palīdzību redze tiek atjaunota vēl ātrāk, drošāk un nesāpīgāk. Acu centra ārsti atbrīvo no brillēm ne tikai Latvijas iedzīvotājus, bet palīdz piesaistīt arī medicīnas tūristus no Lietuvas, Igaunijas un citām Eiropas valstīm.
Puslaikā četrus vārtus guvušais Gutkovskis iekļauts kārtas simboliskajā izlasē Polijas līgā
Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kurš sestdien guva četrus vārtus Polijas čempionāta mača pirmajā puslaikā, iekļauts ekstraklases 16.kārtas simboliskajā izlasē.
Skandāla par nepiedienīgām bērna fotogrāfijām dēļ atkāpjas Igaunijas parlamenta Ārlietu komitejas priekšsēdētājs
Par atkāpšanos no Igaunijas parlamenta Ārlietu komitejas priekšsēdētāja amata paziņojis Reformu partijas politiķis Marko Mihkelsons, kurš iesaistīts skandālā par bērnu nepiedienīgu fotografēšanu.
Daudzbērnu ģimenes 11. un 18. novembrī vilcienos varēs braukt bez maksas
Lāčplēša dienā, 11. novembrī, un Latvijas Republikas Neatkarības proklamēšanas 104. gadadienā, 18. novembrī, daudzbērnu ģimeņu locekļiem un ģimenēm, kuru aprūpē ir bērni vai pilngadīgas personas, kas nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ar invaliditāti, vis...


Komentāri