lv
dmmHtdQW0E64mLFRSxiLBH2zLIJiG3Na2wcVSAvB
754303

Cēsīs Jauno gadu sagaidīs ar gaismu performanci

Cēsīs Jauno gadu sagaidīs ar gaismu performanci

Cēsīs Jauno gadu sagaidīs ar gaismu performanci, informēja pašvaldībā.

Vecgada vakarā, 31.decembrī, plkst.23.30 cēsnieki un pilsētas viesi aicināti pulcēties Vienības laukumā, lai, tuvojoties gadumijai, atskatītos uz aktuālākajiem gada notikumiem. Savukārt pusnaktī varēs vērot muzikālo gaismu performanci.

Interaktīvo gaismas šovu īpaši Cēsīm radījuši un izrādīs pieredzējušie gaismu mākslinieki "Those Guys Lighting". To varēs vērot līdz pat plkst.1, kamēr Vienības laukums tiks piepildīts arī ar deju soļiem.

Sanktpēterburgas deputāts lūdz ierosināt krimināllietu pret Putinu. Par ko gan?

Krievijā Sanktpēterburgas pilsētas Smoļņijas rajona padomes deputāts Ņikita Juferjevs vērsies Ģenerālprokuratūrā un Iekšlietu ministrijā ar prasību ierosināt krimināllietu pret Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu pēc panta par "viltus ziņu" izplatīša...

'Siļķe kažokā', grauzdiņu un pat krabju – kārtu kārtās likti salāti visām gaumēm
Svētki, protams, nav iedomājami bez kārtīgas rasola bļodas, taču ir tik daudz citu salātu, kurus pagatavot un baudīt teju nedēļas garumā – no Ziemassvētkiem līdz gadumijai. Īpaši skaisti un estētiski izskatīsies salātu kārtojumi, kas kārtu pa kārtai li...
Iebrucēji Mariupolē nojauc Drāmas teātri
Krievijas varas iestādes devušas rīkojumu nojaukt Mariupoles vēsturisko Drāmas teātri, cenšoties no pilsētas izdzēst visas Ukrainas paliekas. Tā vēsta ziņu aģentūra “Associated Press”.


Komentāri