lv
orHLWJkmwrSJ0kje6GgxiWhPrbky7OsmzcfvbWTn
753022

Liepājas teātrī top iestudējums Dziesmu svētki

Liepājas teātrī top iestudējums Dziesmu svētki

Liepājas teātrī jau vairāk nekā mēnesi strādā režisors Matīss Budovskis, iestudējot Rasas Bugavičutes-Pēces lugu "Dziesmu svētki", informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Šī ir jaunā režisora debija profesionālajā teātrī, lai arī liepājniekiem viņš pazīstams kā Elmāra Seņkova asistents izrādēs "Šekspīrs" un "Grimmi", kurai viņš veidojis arī dramatizējumu.

Izrādē piedalās aktieri - Anda Albuže, Kaspars Gods, Rolands Beķeris, Sandis Pēcis, Agnese Jēkabsone, Everita Pjata-Gertnere, Kaspars Kārkliņš, Anete Berķe, Gatis Maliks.

Kopā ar režisoru izrādi veido arī jaunu mākslinieku komanda - scenogrāfe un kostīmu māksliniece Paulīne Kalniņa un gaismu mākslinieks Niks Cipruss.

Izrāde tiks rādīta Liepājas teātra mazajā zālē koncertzālē "Lielais dzintars", tās pirmizrāde paredzēta 13.janvārī. To iespējams noskatīties arī 14.janvārī un 29.janvārī, kā arī 11.februārī.

Krievijā deg karaspēka vienības novietne un kara komisariāts

Naktī uz piektdienu Maskavā izcēlies ugunsgrēks kādas Krievijas armijas vienības novietnē, bet Saratovas apgabalā nezināmas personas aizdedzinājušas kara komisariātu, ziņo Krievijas mediji.

"Telegram" kanāls "Baza" publicējis videoierakstu, kurā redzams...

Maltas pagastā avarējis BMW ar Ukrainas valstspiederīgajiem; četri hospitalizētie
Ceturtdienas vakarā, 22. decembrī, ap pulksten 21.06 Rēzeknes novadā, Maltas pagastā notika mikroautobusa "Renault Master" un BMW sedana sadursme, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.
Svinēt var bez galdiem, ēdiena, mūzikas. Pārdomās dalās mammas un 'drēbes pazinējas'
Sezonas noslēdzošajā "Māmiņu rītā ar Gundegu Rozi" uzmanība tika vērsta svētku burvībai. Par tēmu "Mammas māksla uzburt svētkus" pieredzē dalījās dekoratore un jaunā māmiņa Baiba Prindule-Rence, kā arī interjera dizainere, mamma Anda Ozoliņa....


Komentāri