lv
sPsohexjsGZDDLN9fKGASBII20phasgY1ThtdxsQ
751745

Esiet piesardzīgi! Slideno ielu dēļ slimnīcās nonāk ar vien vairāk pacientu

Esiet piesardzīgi! Slideno ielu dēļ slimnīcās nonāk ar vien vairāk pacientu

Aizvadītajā diennaktī Neatliekamās medicīniskas palīdzības dienesta (NMPD) mediķi slideno ielu dēļ ārstniecības iestādēs nogādājuši 15 cilvēkus, informēja NMPD galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Vītola.

Nopietnas traumas cilvēki guvuši, paslīdot un krītot uz slidenām ielām. Visbiežāk gūtas roku, kāju, galvas un muguras traumas. Cietušie ir dažāda vecuma.

Šajās dienās ielas ir īpaši slidenas, jo lielu Latvijas daļu skāris sasalstošs lietus. Arī autoceļi ir slideni.

Šādos apstākļos ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji, un arī pēc apstrādes ar pretslīdes līdzekļiem nokrišņu un laika apstākļu ietekmē apledojums var veidoties atkārtoti.

Rakstnieks Kļavis neizslēdz iespēju pārsūdzēt tiesas lēmumu

Rakstnieks Aivars Kļavis neizslēdz iespēju pārsūdzēt Administratīvās rajona tiesas Valmierā lēmumu noraidīt viņa prasību pret Valsts kultūrkapitāla fondu (VKKF) saistībā ar projektu konkursa nolikumu, sacīja autors.

Viņš norādīja, ka process ir sācis un...

Seula: Ziemeļkoreja izšāvusi divas ballistiskās raķetes

Ziemeļkoreja piektdien jūrā uz austrumiem no savas teritorijas izšāvusi divas ballistiskās raķetes, vēsta Dienvidkorejas armija.

Dienvidkorejas Apvienotā štābu priekšnieku komiteja norādīja, ka raķetes izšautas no galvaspilsētas Phenjanas Sunanas rajona...

Daimler lietā apsūdzētajiem piedāvā iemaksāt valsts budžetā pusotru miljonu eiro

Pēc aptuveni deviņus gadus ilga pirmās instances tiesas procesa tā dēvētajā "Daimler" kukuļošanas krimināllietā, apsūdzētajiem iemaksājot valsts budžetā aptuveni pusotru miljonu eiro, varētu tikt noslēgta vienošanās par sodu - nosacītu brīvības atņemša...



Komentāri