lv
xOXnG3KfRjRnjAMXAEIe8kaerIrntGjxqgkHtvCX
749824

Zelenskis gatavojoties februārī nākt klajā ar miera plānu

Zelenskis gatavojoties februārī nākt klajā ar miera plānu

Nākamā gada 24.februārī Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis gatavojas nākt klajā ar miera plānu, atsaucoties uz ukraiņu un Eiropas valstu diplomātiem vēsta laikraksts "The Wall Street Journal".

Kā izteikušies Eiropas un Ukrainas diplomāti, šobrīd Zelenska komanda ieliek miera plānā konkrētu saturu, plānojot to nodot atklātībā 24.debruārī, kad apritēs gadskārta kopš Krievija uzsāka atkārtoto iebrukumu Ukrainā.

Kā norāda laikraksts, oficiālie ASV, Ukrainas un NATO pārstāvji atzinuši, ka jebkurās iespējamajās sarunās, kurās Kijiva, domājams, pieprasīs no Maskavas ievērojamu piekāpšanos, Ukrainas nostāja būs atkarīga no situācijas kaujas laukā.

Tāpēc Kijiva vēlas sagatavoties iespējamajām miera sarunām, gūstot militāras uzvaras.

Rosļikovs apņēmies turpmāk nesniegt intervijas propagandistiem

14.Saeimas politiskās partijas "Stabilitātei!" līderis Aleksejs Rosļikovs ir apņēmies turpmāk nesniegt intervijas propagandas mērķiem izmantotiem informācijas resursiem, kuri atrodas sankcijām pakļautu personu kontrolē, sarunā ar aģentūru LETA apgalvoj...

Ukraina paziņo jaunākos datus par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz piektdienas rītam sasnieguši 100 950 karavīru, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 550 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 3005 tankus,...

Putins 'specoperāciju' nosauc par karu un izraisa neizpratni Krievijā, novēro ISW
Krievijas prezidenta Vladimira Putina retorika atkārtoti liecina, ka Maskavai neinteresē nopietnas sarunas par miera procesa uzsākšanu Ukrainā, vēsta ASV domnīca "Institute for the Study of War" (ISW).


Komentāri