lv
itFPyknANqZOq9sBOFBUlSJRwRMqMZnHPKygzZE8
74860

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz pirmdienas rītam sasnieguši 76 640 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 530 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī Krievija zaudējusi 2771 tanku, 5630 bruņutransportierus, 1782 lielgabalus, 391 daudzlādiņu reaktīvo iekārtu, 202 zenītartilērijas iekārtas, 277 lidmašīnas, 260 helikopterus, 1472 bezpilota lidaparātus, 399 spārnotās raķetes, 4199 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 157 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Getliņi Eko: Poligona kapacitāte varētu būt izsmelta 5-7 gadu laikā

SIA "Getliņi Eko" poligona kapacitāte Ropažu novadā varētu būt izsmelta piecu līdz septiņu gadu laikā, pirmdien preses konferencē par situāciju esošajā "Getliņi Eko" poligonā un nākotnes perspektīvām sacīja uzņēmuma izglītības projektu vadītāja Inese A...

Nedēļas nogalē Latvijā reģistrēti 723 Covid-19 gadījumi; divi miruši
Pēdējās trīs diennaktīs Latvijā kopumā reģistrēti 723 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.
'Jung' gudrā māja – nebeidzams komforts un ērtība
Laikā, kad tehnoloģijām ir liela loma mūsu ikdienas dzīvē, arvien biežāk dzirdam par viedajām, automatizētajām māju sistēmām, kas ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā ieekonomēt līdzekļus, rūpēties par vidi un radīt vēl nebijušu komforta sajūtu. Pate...


Komentāri